mynewspapers.net

Vad behöver jag starta min egen kropp piercing business?

Vad behöver jag starta min egen kropp piercing business?


Om du har en entreprenöriell anda, men också har en kreativ kant och behöver för kreativa uttryck, kan du starta en body piercing business. Innan du börjar piercing människors kroppsdelar för en levande, måste du hantera vissa rättsliga och yrkesmässiga aspekter för att skydda dig själv och ditt företag rykte.

Juridiska affärskrav

Alla företag verksamma i USA måste registreras med lokala länet eller med statssekreteraren för den stat verksamheten fungerar i. Det beror på affärsstrukturen, om verksamheten behöver registreras med county eller staten. Dessa lagar skiljer sig från varje stat, så kontakta din lokala statssekreterare office för att fråga vad som gäller för dig. Förutom företagsregistrering, bör en body piercing företag också få försäkring att skydda dig som företagare. Eftersom du är piercing människor, vill du vara försäkrad, om piercing går fel eller om en piercing orsakar nervskador individuellt. Medan vissa piercingar är vanliga, kan andra orsaka allvarliga skador om det görs felaktigt.

Ren yta att verka

Eftersom verksamheten är piercing människors kroppar, förväntas det att verksamheten fungerar inte en ren och steril kontoret. Människor kanske inte känner sig bekväma besöker din kropp piercing business om det fungerar ur ditt hem. Hitta en ren kommersiella lokaler som tillåter dig att arbeta på sanitära kring och locka kunder. Integrera din hyresavgifter i din start-up budget, tillsammans med några hälso kontroll tester du behöver passera i din stat.

Förnödenheter och verktyg

En body piercing business kräver piercing vapen och nålar av olika typer av piercings. Har en uppsättning av piercing verktyg för ditt företag, tillsammans med ytterligare verktyg om de ursprungliga verktyg bryta eller bli osäkra. Andra verktyg inkluderar skrivbord, stolar, och saneringen leveranser, desinfektion av lösningar och grundläggande office levererar.

Solid affärsplan

Skriva en solid affärsplan innan du startar din egen kropp piercing business. Affärsplanen måste ta itu med varje aspekt av din verksamhet, till exempel verksamhetens regler och förordningar för piercing yngre individer, olika marknadsföringsstrategier, lista över medarbetare som kommer att anlitas i verksamheten och ge en detaljerad budget och redovisning detaljer. Affärsplanen är bra att hålla koll på vad som behöver få gjort. Det är också nödvändigt för att få bank företagslån för kroppen piercing business.