mynewspapers.net

Vad behöver jag att bli en veterinär assistent?

Vad behöver jag att bli en veterinär assistent?


Veterinärmedicinska assistenter är en viktig del av veterinärmedicinska lag, att ge medicinsk vård till ett antal djur. Stöd de licensierade veterinärer med medicinska och administrativa arbetsuppgifter. De flesta veterinära assistenter arbetar i privat praktik kliniker, men de arbetar också i djurparker, kennlar, grooming butiker, Djurhem, rancher och på gårdar. Typiska uppgifter en veterinär assistent omfattar utfodring och grooming djuren, fielding telefonsamtal och arrangera möten. Veterinärmedicinska assistenter också dokumentera djurhälsa historier, hindra djur för behandling och förbereda biologiska prover för laboratorieanalys, under överinseende av licensierade veterinärer.

Utbildning

Veterinär assistent jobb krävs en högskoleexamen eller någon formell yrkeskvalifikationer. Många gemenskapen och tekniska högskolor, erbjuder dock intyg program som ger veterinärmedicinska kompetens som kan hjälpa kandidater hitta sysselsättning. Sökande till intyg program kräver vanligtvis en gymnasieexamen eller en GED (allmän pedagogisk utveckling). Kandidaterna bör ha grundläggande datorkunskaper och vara fysiskt kan lyfta större djur, som anges på webbplatsen för utbildning-Portal. Veterinär assistent kurser kan oftast utföras i mindre än ett år. Typisk kurs teman omfattas inkluderar office administration och betalningshantering, djur grooming, djurfoder, sjukvård för skadade djur och särskilda klasser på fysiologi av fåglar, ödlor och ormar vissa skolor erbjuder intyg program online, men de flesta är på plats eftersom laborativt arbete är en viktig del av veterinärmedicinska assistance program.

Utbildning

Utbildning för veterinärmedicinska assistenter är vanligtvis på jobbet under ledning av licensierade veterinärer. Kandidaterna arbeta under överinseende av veterinärer och lära sig att ge postoperativ vård till djur och administrera läkemedel. Andra utbildningsområden som är sterilisering kirurgiska och laboratorieutrustning och förbereder undersökning rum. Veterinär assistenter också lära dig att identifiera och rapportera tecken på skada på djur och att förnya väsentliga levererar. Innehar certifiering innebär betydligt mindre utbildning på arbetsplatsen, enligt webbplatsen alla allierade hälsa skolor.

Färdigheter

Veterinärmedicinska assistenter behöver medkänsla och empati i tenderar att behoven hos djur. De bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter som de talar med djurägare på djur & amp; rsquo; villkor och dämpa eventuella farhågor som de kan ha. En veterinär assistent bör ha goda kunskaper i grundläggande administration som bearbeta betalningar, svara på telefonsamtal och arkivering djurs medicinska historia.

Outlook och lön

Bureau of Labor Statistics förväntar sig sysselsättning för veterinärer att öka 33 procent från 2008 till 2018, vilket riskerar att ge en liknande ökning av positioner för veterinärmedicinska assistenter. Medellönen för en veterinär assistent i November 2009 var £17,254, enligt min lön jobb information hemsida.

Överväganden

Många veterinärmedicinska assistenter flytta in veterinary teknikern roller när de har tillräcklig erfarenhet och utbildning. Att fylla ett certifieringsprogram i veterinär hjälpa snarare än att fylla en veterinary teknikern associerar grad gör att du kan ange området för djurens hälso-och sjukvård snabbare. Arbetsplatspraktik hjälper uppfyller praktik veterinary teknikern positioner. Veterinärmedicinska assistenter kan hålla dig ajour med utvecklingen genom att registrera dig med den nationella sammanslutningen av Veterinary teknikern i Amerika (NAVTA). NAVTA innehåller nyheter om industrin förändringar och råd om pedagogiska resurser för de som vill förbättra sina färdigheter. En veterinär assistent som fullföljer en intyg program kan gå på att genomföra en två - eller fyra år kurs i veterinärmedicinska teknik.