mynewspapers.net

Vad behöver du ställa in en fatöl?

Vad behöver du ställa in en fatöl?


Ett förslag till system för home-brewer är ett måste, och praktiska vettigt för öl aficionado eller part värd. Keg öl är fräschare och better-preserved, utan kemikalier läggas till flaska eller burk öl, till mindre än halva kostnaden. Vid tidpunkten för offentliggörandet, kan kommersiella system för en enda kagge köra mellan £325 till £520, möjligen mer beroende på alternativ. Gör ditt eget förslag till system med delar från järnaffären eller genom att köpa förslag till kit.

Kylsystemet

Öltunna, eller de tankar som används i ölbryggning, måste förbli kylda. En bar stil system kan byggas permanent i ett kök eller hem bar, eller en DIY kegerator. Konvertera en begagnade kylskåp, full storlek eller halv storlek, ger det billigare alternativet, jämfört med att köpa en färdig kegerator. En halv storlek kylskåp ger utrymme att installera ett torn på toppen. Kranar, även kallad kranar, kan monteras på dörren, medan du använder frysen lagra glas muggar. När du konverterar alla kylskåp, borra hål på ett sätt som inte punktera kyla linjer som löper genom sidorna eller dörren till kylskåpet.

CO2 Tank

Koldioxid ger det tryck som tvingar öl öl igenom kranarna och ger öl dess gasutveckling. För dem som föredrar mindre bubblig öl, köpa en tank av kväve i stället. En enda tank av CO2 eller kväve kan betjäna flera kaggar i ett förslag till system. Tankar och ytterligare delar eller konverteringssatser, kan enkelt köpas online genom ett antal kegerator leverantörer.

Kopplingar och slangar

Fatet kopplare ansluta fatet till slang som fäster kranen och CO2 eller kväve tanken. Slangen måste livsmedelsklassade kvalitet, inte bara för att öl intas, men eftersom keg öl är opastöriserad som flaska öl. Kopplingen ingår brickor, men plocka upp några extra, som dessa slitage ner med varje förändring i fatet.

Kran eller Tap

Kranen är kranen används för att hälla öl. Kranar kan monteras direkt till en kylskåpsdörren eller ett torn. Tornet är höga, lodräta röret sett i barer, toppas av kranen. Torn kan köpas från leverantörer eller gjorda av någon metall eller PVC rör. De flesta torn kan förses med upp till fyra kranar, om inte en passande storlek horisontella axel läggs till toppen för att rymma mer.

Rengöringssats

När du köper delar, köpa ett utkast-Rengöring kit på samma gång. Kit innehållet kan varierar, men inkludera liten flaska penslar, hand-pumpas eller trycksatt rengöring flaska, rengöringsmedel, knacka på skiftnyckel och bricka ersättare. Keg coupler, linjer och tap behöver rengöras mellan keg förändringar eller minst varannan vecka. Micro Matic, en öl Utrustningleverantör, varnar att använda endast kemikalier speciellt tillverkade för öl linje rengöring, för att upplösa uppbyggnader av bakterier, jäst, mögel och öl sten som uppstår med öl.