mynewspapers.net

Vad äter fält syrsor?

Vad äter fält syrsor?


Fält syrsor (Gryllus Pennsylvanicus) är en liten insekt hittade över hela Nordamerika. De är mellan 15 och 25 millimeter lång, svart, röd och brun i färgen och föredrar vanor med mycket vegetation. Syrsor av alla slag är allätare, så de är villiga att äta något de kan få, vilket är en viktig faktor för stor befolkning över Amerika.

Vegetation

Crickets huvudsakliga exponeringskälla är från vegetation som crabgrass och Ambrosia. Detta kommer att ätas färskt från växten, som ruttnande organiskt material eller torkade blad. Rekommenderad anläggningen beror helt på vad vegetation är tillgänglig på växtplatsen och på de särskilda tiderna på året.

Frukter och fröer

Frukter och frön fallit från andra växter är också en bra källa till mat för syrsor. Återigen detta beror på vad växter och träd är på växtplatsen och kommer att ätas färska, torkade eller ruttnande.

Insekter

Under extrema förhållanden äter syrsor även andra insekter, normalt de mycket mindre än dem. De äter också de kasserade puppor fall och även de insekt puppor själva. Syrsor kommer också rensa för utfodring rättigheter på döda insekter.

Grödor

Syrsor ses som en pest av gröda jordbrukare som de kan göra en hel del skador på jordbruksmark. Gröda som odlas, majs, vete, korn, raps eller grönsaker, är alla risk från syrsor som äter stjälkar och frön från växter.