mynewspapers.net

Vad äter Boxer sköldpaddorna?En box turtle har förmågan att dra sitt huvud och armar och ben innanför skalet, visar inget kött. Box turtle är en gemensam amerikansk husdjur på grund av dess liten storlek och låg underhåll. Kosten för en box turtle kräver dock särskild uppmärksamhet av sin vaktmästare som reptil är ofta ovilliga att äta.

Kött

Box sköldpaddor, framför allt sköldpaddor box, äter en betydande mängd protein. Detta utgör minst hälften av vad de konsumerar i naturen. Sina byten inkluderar daggmaskar, skalbaggar och larver. Dessa varelser kan vara inköp vid liv från en lokal fiske och bete butik. Om du väljer att samla maskar och insekter från din egen bakgård, bara göra det om inga bekämpningsmedel har använts. Annars riskerar du förgiftning din sköldpadda. Om maskar inte kan erhållas, kan bitar av hundfoder som är verklig kött också ges till din box turtle.

Växter

Eftersom boxen sköldpaddor är allätare, vilket betyder att de äter både växter och andra djur, är den andra hälften av sköldpaddan kost gröna växter. Spenat, persilja och andra mörka bladen är godtagbara för box sköldpaddor. Svampar är också ett bra val. Fiber i dessa växter hjälper under deras nedbrytning av kött.

Utfodringen tid och instruktioner

Box sköldpaddor behöver matas bara varannan dag. Vuxna sköldpaddor kan gå två eller tre dagar utan att äta. Placera maten i deras fall antingen på kvällen innan du går till sängs eller direkt på morgonen som dawn är tiden när rutan sköldpaddorna äter mest. Sköldpaddor kommer att äta mer på regniga dagar på grund av lågt tryck i atmosfären. Om din sköldpadda har vägrat att äta tidigare i veckan på tydligare dagar, ge gott om mat under en storm.

Utfodring villkor

Sköldpaddor kan vägra att äta om villkoren för deras miljö inte är nära till vad de vill uppleva i naturen. För att säkerställa att din sköldpadda utvecklar en hälsosam aptit, se till att det blir solljus i minst 13 timmar om dagen. Använda en lampa för att komplettera dagsljus på grumlig eller regniga dagar. Sköldpaddorna äter mindre i höst och vinter, så uppmuntra din sköldpadda att äta med massor av värme som tillhandahålls av ljus eller den varma luften i ett rum. Sköldpaddorna kommer också att utveckla tillhörighet för vissa livsmedel om utfodras alltför ofta, och de kommer sedan vägrar att äta andra livsmedel när de presenteras dem. Du undviker detta genom att variera sin kost på daglig basis.