mynewspapers.net

Vad är women's business formella slitage?

Vad är women's business formella slitage?


Business formella slitage är lätt för män: en ren och pressad kostym, knäppte upp stel krage skjorta och prydligt bifogade slips med polerad finskor. Business högtidskläder för kvinnor är liknande, som innefattar kostymer, stängd tå finskor och mindre ändringar från mäns formella företag slitage. Konservatism är en enkel och viktig princip att följa.

Passar till Start

Kostymer är grunden i alla formella företag slitage. För en formell affärshändelse, slitage en väl anpassad, försedda med knäppt jacka och matchande botten, som en pennkjol, en konservativ klänning eller byxor. Undvika avskiljer som har olika tyg, konsistens eller färg varianter. Det bästa sättet att säkerställa matchande tyger och texturer är "solljus" testet. Ta dina kläder i direkt starkt solljus och kontrollera de olika delarna mot varandra. I denna belysning blir någon färg och textur skillnader tydliga.

Konservativa nyanser och tyger

Vad är women's business formella slitage?


Det finns en färgkod när det gäller formella företag slitage och detta gäller kvinnor i synnerhet, eftersom det finns många fler sorter av färger och texturer i damkläder. Stick med svart eller så nära svart som möjligt. Säkra spel inkluderar grå, brun och marin. Du kanske kunna bära vit, beige, rödbruna eller djup grön beroende på snitt och styling av dräkten. Den enda gången färger som rosa eller ljus lila kan bäras professionellt är med high-end designade kostymer tillverkade i ylletyg som den klassiska Chanel-dräkten. Bär inte djärva mönster. Tillåtna mönster inkluderar fina fiskbensmönster och houndstooth som inte lockar för mycket uppmärksamhet.

Kjolar

Bär inte kjolar som är utsvängda, ren, klängig eller stiga över knäna. Om du bär en kjol, måste du bära strumpor.

Toppar

Så länge du undvika lågt skurna kragar, är de flesta enkla icke-sport toppar utan högt mönster och färger acceptabelt att bära under kostymer. De säkraste övervägandena ingår en monterad polokrage tröja, en knapp upp skjorta eller blus eller blusar med slipsar eller halsduk band. Bär inte linnen, polo T-shirts, avslöjande skjortor eller underkläder under din kavaj.

Finskor

Sportskor är naturligtvis uteslutet här. Om du bär höga klackar, inte bära klackar högre än 3,5 inches och inte bära höga plattformar och sandaler. Oavsett om du vill bära klackar, se till att klä skor du bär med din kostym avslöjar inte tårna. Många kvinnor gör misstaget att bära pip-tå eller öppen tå skor med deras formella företag passar, tänker att så länge skorna är svart, visar sina tår är OK. Detta är inte fallet. Det är helt olämpligt att avslöja dina tår i en professionell miljö--ha stängd tå skor, pumpar eller balett lägenheter med din kostym. Också, hålla din sko färg konservativa och matchande med resten av din outfit. Kom ihåg att skor alltid bör rena, bekväma och polerad.

Hänsyn till smycken och tillbehör

Den största skillnaden mellan kvinnors och mäns formella företag slitage är avsaknaden av band för kvinnor. Utan band har kvinnor andra val som halsband, sjalar eller broscher. Inte över accessoarer såvida du inte är äldst eller hög myndighet på den formella affärshändelse eller försöker nå en mycket rika och mäktiga utseende. Ju yngre du är, desto mer strömlinjeformad ditt utseende bör vara. En enkel strand av pärlor, en brosch på bröstet eller en elegant pocket näsduk är lagom att gå med en formell kostym. Hålla ringar till ett minimum. Gå med konservativa och klassiska stilar när du bär smycken, inte modet, flashiga lappar. Också, för oavsett smycken du bär, kontrollera att det sitter på plats och inte faller sönder med slitage.