mynewspapers.net

Vad är vissa klassrum & office risker?

Vad är vissa klassrum & office risker?


Arbeta med brännbart material är inte den enda fara inför i klassrum eller kontor idag. Reglerande uppmärksamhet har kallats till klassrum och kontor över hela världen på grund av extrema slutet av arbetsplatsen faran som kol gruvdrift olyckor. Nyligen genomförda studier visar arbete bedömningar är viktiga för klassrum och kontor med fem eller fler anställda. Om det är ett virus som går runt i klassrummet eller underlåtenhet att skydda vid rengöring upp spill, finns det flera potentiella faror lurar i klassrum och kontor idag.

Smittsamma sjukdomar

Influensan sprids genom klassrum och kontor varje år. Det finns flera steg för att hålla sig frisk under de kalla vintermånaderna. Lära eleverna att täcka deras näsa och mun med en vävnad när de hosta eller nysa, och kasta vävnaden i papperskorgen efteråt. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten. Om det finns ingen diskbänk i klass eller kontor, ge nonalcohol antibakteriell handgel. Försök att undvika nära kontakt med sjuka människor. Det betyder skicka studenter och anställda hem om de är sjuka eller låta dem veta för att undvika kommer in om de har influensa eller förkylningssymptom. "Om du är sjuk med influensaliknande sjukdom, CDC [Centers for Disease Control and Prevention] rekommenderar att du stanna hemma i minst 24 timmar efter din febern är borta förutom att få medicinsk vård eller för andra nödvändigheter. Din feber bör vara borta utan att använda febernedsättande medicin. "

Brand eller kemiska risker

Kemikalier är inte bara för rengöring. Vissa skolor och kontor är belägna nära kemiska fabriker och däck-tillverkare som kan vara benägna att explosioner eller brand. Utöver att ha ett första hjälpen kit i klassrummet eller på kontoret, har ett förfarande för evakuering. Staka ut vägen till din mötesplats och publicera den för alla att se. Förbered dig på att evakuera, skydd på plats, och kontakta räddningstjänsten från din klass eller office genom att testa telefoner dagligen, att hålla en lista över viktiga telefonnummer å sidan och ha tejp för att täta dörrar. Vara beredd att hantera en nödsituation genom att hålla månatliga borrar; så alla vet vägen eller rutin.

Office praxis

Försök att inte lagra objekt ovanpå höga skåp eller möbler; Detta inbjuder falls och skador. En bra idé är att utse ett förvaringsutrymme i ett lägre skåp eller arbetsrum. Att lokalisera arkivskåp nära entréer eller tungt gick områden är en annan slump. Också öppna mer än en fil låda i taget kan orsaka skåpet välta. Har alltid en säker plats för förvaring av vassa föremål såsom sax eller Brevöppnare så att de inte kan falla eller hugg någon. I ett klassrum sax det alltid bra att använda säkerhet med barn. Stolar kan vara en risk och bör vara säkrad eller strukturellt ljud att förhindra falls eller resor.

Våld

Arbetsplatsen våld och klassrummet mobbning är på uppgång. Anställda är den vanligaste orsaken till allvarliga incidenter. Utbilda dig på tecken på mobbning och vad du kan göra för att förhindra andra från att vara mobbad. Hjälpa till att utbilda andra genom att prata med människor i gemenskapen och som har makten att stoppa mobbning eller våld. Om du har barn, lära dem att mobbning är fel. Har ett sätt för människor som vill prata, men vill vara diskret, gör så med någon de kan lita på. Ta några minuter att dela denna mobbning information med personer i grannskapet eller på kontoret. Erbjuda en anonym översittare rapportering program som översittare proppar från Bullying.org. Vara att området runt skolan eller office är väl upplysta och har övervakningskameror. Detta kan förhindra våld på natten och avskräcka framtida händelser.