mynewspapers.net

Vad är vatten diet?Vatten Diet, kallas ibland för kallt vatten kosten, är en av de senaste modenycker som vädjar till dieters som vill smälta bort sitt fett. Jämfört med fasta "rengöra" kost och de som begränsar kaloriintaget, såsom ris kost, vatten Diet begränsar inte livsmedelskonsumtion, inte heller krävs övning. Överklagandet av vatten Diet är att dieters påstått kan äta vad de vill - och fortfarande gå ner i vikt.

Vatten Diet skapandet

Avkrävabeskärningen av vatten Diet är okänd. Vissa Internet-resurser spåra kosten till en artikel skriven och utgiven 1997 av Institutet för psykoaktiva forskning i Durham, North Carolina, medan Douglas Silver Porter, enligt uppgift en "läkare och vetenskapsman," fastställs hävdar också att uppfinna den vatten Diet.

"Vetenskap" bakom vatten Diet

Teorin bakom den vatten Diet är att när kallt vatten förtärs, kroppen bränner extra kalorier för att värma upp vattnet upp till en kroppstemperatur på 37 grader C. Kallare vatten, desto svårare karossen att värma upp vattnet. Ännu mer kalorier skulle därför brännas om en dieter dricker mycket kallt vatten. Dessutom ger dricksvatten i mellan eller med måltider dieters en känsla av fullkomlighet, vilket gör dem mindre benägna att vilja äta. Eftersom njurarna måste arbeta för att behandla vatten, sägs det också att vatten Diet leder till gifter som spolas ur kroppen.

Hur kosten fungerar

På vatten Diet dryck dieter 1814gr cool eller kallt vatten i åtta 227gr portioner under loppet av dagen, med eller utan måltider, förutom de dieter normalt vätskeintag. Vattnet kan vara kranvatten, vatten på flaska eller någon annan typ av vatten som är säkert att dricka. De tillgängliga resurserna på vatten Diet motverkar tugga på isbitar att kompensera för vattenintag. Vatten Diet ändrar inte typerna av livsmedel dieter äter, eller begränsar det portionsstorleken. Motion är inte en komponent av vatten Diet.

För- och nackdelar av vatten Diet

Fördelarna med vatten kosten är att det är gratis--alla med tillgång till dricksvatten kan prova den. Nackdelarna är att dieters kommer befinner sig på flykt på toaletten ofta. Medan vissa experter stöd för uppfattningen att dricka vatten innan en måltid kan hjälpa en dieter minska kalorier, vatten kosten inte tar upp mycket nödvändiga komponenter av bantning, till exempel begränsande totala dagliga kaloriintag och med träningen i den dieter dagliga rutin. Som granskare av vatten Diet påpekar, vatten Diet är egentligen inte en kost--det bara uppmuntrar människor att dricka mängden vatten som de borde dricka i första hand.

Effektiviteten av vatten Diet

Det har förekommit någon vetenskaplig forskning bedrivs på effekten av vatten Diet, två Arizona män 2008 hävdade att gå ner i vikt medan du använder den "Före, under och efter" strategi, som liknar markant vatten Diet. Jeff Schmidt förlorade 22,7 kg. i ett år, tar honom från en storlek 40 till en storlek 34. Blake Silvia hävdade att förlora 4,54 kg. en månad för en total viktminskning 31,8 kg. utan att banta. De två männen drack ett glas vatten innan måltider, ett under och en efter äta.