mynewspapers.net

Vad är tecken av Dating en förlorare?

Vad är tecken av Dating en förlorare?


Förlorare är inte alltid fet-haired, bröt slackers. De kommer i kostymer, maktpositioner och fina bilar. De första några datum, det kanske inte är uppenbart, men det finns många tydliga tecken att du kan dejta en förlorare som förhållandet fortskrider. Dating en förlorare är inte bara dåligt för dig; Det är också dåligt för förlorare, som det kan förstärka sin loser kvaliteter.

Finanser

En förlorare kommer ofta fokuserar för mycket på finanserna. Detta tydliga varningstecken kan gå både sätt: antingen hon ständigt talar eller nämner hur mycket pengar hon har eller hon aldrig har några pengar. En besatthet av att göra och räknar pengar eller en fullständig oförmåga att förvärva det är klassiska tecken på förloraren tänkande.

Ursäkter

Förlorarna göra konstant ursäkter för sitt beteende. Ingenting är någonsin en förlorare fel. Om den person du dating hela tiden ursäkter hans åtgärder eller försök att flytta över ansvaret till andra, finns det en god chans att han är en förlorare. Förlorarna ofta har låg självkänsla och försöker alltid vara rätt, även när de har fel. Så småningom kommer han börja klandra dig för saker som är helt klart hans fel.

Humörsvängningar

Medan alla är tillåtet upp-och nedgångar, kan förlorare ändra toner på en femöring, flytta från omsorg till arg, från glad till ledsen på några ögonblick. Förlorarna kommer att snabbt ändra sina toner och backa för att få sin väg eller rädda ansiktet. Var försiktig om hon ständigt skiftar humör och går från den ena ytterligheten till den andra: hon kan vara osäkra, omogna och en förlorare.

Självtillräcklighet

Förlorare tror ofta att de är de viktigaste människorna i rummet hela tiden. Ett ökat behov av uppmärksamhet, förstärkning eller validering är tecken på en förlorare. Om han ständigt strävar efter komplimanger eller doles ut förolämpningar vänster och höger, är han förmodligen en förlorare. Undvika dating människor som inte kan se någon annan än sig själva, eftersom de inte ser du verkligen.

Relationer med andra

Lyssna till dina vänner och familj när de ger dig sina åsikter på din nya partner. Vad de anser om den nya personen i ditt liv är ofta mycket mer ärliga och objektiva än dina tankar, eftersom du är partiska på många sätt. Om hon inte komma överens bra med någon av dina vänner och ständigt undviker att umgås med någon du, är hon förmodligen en förlorare.