mynewspapers.net

Vad är sulorna på Bowling skor gjorda av?

Vad är sulorna på Bowling skor gjorda av?


När du går till bowlinghallen, det finns två saker som är av avgörande betydelse: bollen och skor. Om du hyr din bowling skor, kan då det tyckas vara någon skillnad från sko till sko. Om du väljer för att köpa ett par bowling skor, kommer du se en stor skillnad i sulorna. De tre vanligaste typerna av bowling sko ensam material är gummi, läder och filt. Alla dessa har sina egna fördelar och ditt par skor kan innehålla en kombination av alla tre.

Hyra skor

Hyra skor i bowlinghallen ger en multi-purpose sko, båda med en måttlig bild. Normalt måste hyra skor en full läder sula och klack på båda skorna.

Sko typer

När du köper professionella bowling skor, finns det två typer av skor till varje par. En sko för glidande och den andra är för att bromsa. Materialet på Sulan på skon beror på syftet som det fungerar.

Kombinationer

Enda och hälen på en bowling sko kan göras med olika material beroende på önskemål av plommonstop. Nyare modeller av bowling skor ger möjlighet att ändra dina fotsulor beroende på lane.

Bild sida

Rätten räckte bowlare användning en vänster glidande sko, medan vänster räckte bowlare användning rätt glidande sko. Skjutbara foten kommer att stödja plommonstop som de släpper bollen. Motsatta foten kommer normalt sparka ut på baksidan att både balans och kontroll i bilden.

Skjutbara sulor

De flesta bilden ges från kände sulor och klackar och rekommenderas för segare villkor. En mer moderat bild ges av lädersulor och klackar och rekommenderas för slicker villkor.

Bromsning sulor

Gummi används för att bromsa sulor och klackar. Graden av bromskraft i skon beror på mängden textur på ytan av gummi. Mjuk gummi sula ger minst "pinnen" medan djupa åsar ge kraftfulla bromskraft.