mynewspapers.net

Vad är skillnaden mellan en Standard & en Midsize SUV?

Vad är skillnaden mellan en Standard & en Midsize SUV?


En mellanliggande SUV är också ibland kallas en mellanstorlek SUV. En fullstor SUV kallas också en standard SUV. Den mest märkbara skillnaden mellan två är att en mellanstorlek SUV är mindre än en standard SUV. Det finns också andra skillnader.

Storlek och säkerhet

En mellanstorlek SUV är mindre än en standard-storlek SUV; storleken påverkar bilens sittplatser, dess lagringskapacitet, relativa bekvämligheten av interiören och, förmodligen, dess säkerhet. Standard-storlek SUV storlek vanligtvis gör det utföra högre i krocktester säkerhet.

Bränsleeffektivitet

Mellanstorlek SUVs är vanligtvis mer bränslesnåla än deras standard-storlek SUV kusiner. Standard-storlek SUV är utformad för terrängkörning och ökad dragkapacitet. Det har vanligtvis en starkare motor än mellanstorlek SUV. Detta motsvarar mindre effektiv gas körsträcka för standard-storlek SUV.

Hantering, körbarhet och bogsering

Hantering och körbarhet är vanligtvis bättre betyg på mellanstorlek SUVs än med standard storlek stadsjeepar. Mellanstorlek SUVs erbjuder en kombination av hållbarhet, fart och kraft, men är inte som ett idealiskt lämpade för bogsering som standard storlek SUV.