mynewspapers.net

Vad är skillnaden mellan 200Ma & 300Ma på en nätsladd?

Vad är skillnaden mellan 200Ma & 300Ma på en nätsladd?


Med hjälp av en nätsladd som ger rätt mängd laddning kommer att se till att en enhet fungerar korrekt och effektivt. När det gäller skillnaden i power cord styrka, kan du kontrollera vilken typ av Ma, eller ma, potentiella en sladd ger. Förstå skillnaden mellan en 200 ma och en 300 mA är enkel, men att veta vad detta betyder för dig och en enhet är viktigt.

Mäta makt och ma

Vad är skillnaden mellan 200Ma & 300Ma på en nätsladd?


Ma är ett mått på strömstyrka, med 1 000 milliampere motsvarande en ampere, eller förstärkare. Både milliampere och ampere är en enhet av elektrisk ström. En förstärkare är den ström som krävs för att producera en kraft mellan två parallella, oändligt långa sladdar avgränsade med en meters avstånd.

Förståelse Power Cord styrka

Vad är skillnaden mellan 200Ma & 300Ma på en nätsladd?


En 200 ma nätsladd sätta inte lika stark en avgift som en 300 mA nätsladd. Detta innebär att den nuvarande krävs för att producera en viss kraft i en 200 ma nätsladd är mindre än en 300 mA nätsladd. Dock betyder en nätsladd med fler ma inte nödvändigtvis att det är en bättre sladd. Det betyder bara att en 300 mA nätsladd ger 100 Ma i extra kostnad jämfört med en 200 ma nätsladd.

En enhet behov makt

En nätsladd avgift bör uppfylla kraven i det som den laddar. Till exempel kan en väckarklocka kräva 100 milliampere till funktion, så det skulle behöva en 100 Ma, eller 100 ma, nätsladden eller adapter. En mobiltelefon kan det krävas 1000 milliampere, då skulle behöva sladd kan producera 1 000 milliampere eller 1000 ma. Kontrollera en bruksanvisning eller rådgöra med enhetens återförsäljare att kontrollera vilken typ av nätsladden enheten behöver och om enheten kan köras på en nätsladd med en annan ma potentiella än enheten behöver.

På sladden och enhet makt

I vissa fall är använda en nätsladd som ger mer milliampere än en enhet kräver säker, så många enheter kommer endast att använda så många milliampere som enheten nödvändigtvis till springa. Med andra ord, kommer inte att enheten använda den extra tillgängliga milliampere. Dock några elkablar kommer att steka och förstöra enheter om du använder en sladd som inte erbjuder tillräckligt eller för mycket, erbjuder ma potential. Kolla behöver en bruksanvisning eller konsultera med enhetens återförsäljare att verifiera att du kan använda en annan nätsladd, om vara.