mynewspapers.net

Vad är skillnaden mellan 1-Day Acuvue & 1-Day Acuvue Moist?

Vad är skillnaden mellan 1-Day Acuvue & 1-Day Acuvue Moist?


Disponibel kontaktlinser kommer i dag i en mängd olika alternativ, inklusive allt från extended-slitage linser som varade i flera månader, till linser som du bära för en dag och kasta bort. Acuview märke kontaktlinser, producerad av Johnson och Johnson, erbjuder en dag slitage linser, bland många andra sorter. Två av dessa är 1-Day Acuvue och 1-Day Acuvue fuktig objektiv, som har många likheter.

Funktioner

1-Day Acuvue linser och 1-Day Acuvue fuktig linser är båda gjorda av ett hydrogel material (etafilcon A), som är tänkt att låta syre att nå ögat och bidra till att minska ögonirritation i allergiker. Linserna är disponibla och är avsedda för daglig användning. Därför, du behöver inte köpa en kontakt lösning eller lins fall för att Blötlägg linserna i varje natt.

Fördelar

Förutom förmånen att inte behöva lagra linserna i ett kontakt ärende eller lösning, produceras både 1-Day Acuvue och 1-Day Acuvue fuktig linser för närsynt och framsynt kontaktlins bärare. De två typerna av Acuvue linser skapas både som högt skydd mot UVA och UVB strålning. Allergiker, som är benägna att öga irritation när du bär kontaktlinser vecka eller månad, kan dra nytta av dagliga disponibel användningen Acuvue produkter.

Praktiska

1-Day Acuvue och 1-Day Acuvue fuktig linser är tonade blå att göra det lättare att hålla reda på dina linser. Det är ofta svårt att hitta tydliga linser om de tappade eller förlorade, eftersom de tenderar att smälta in i omgivningen. Båda Acuvue produkter innehåller en avig markering som gör att användaren kan snabbt identifiera vilken sida ska sättas in mot ögat. Om av en slump blir din kontakt inverterad, kan du använda märket på linsen för att avgöra vilken sida är rätt sida upp.

Skillnader

Den stora skillnaden mellan 1-Day Acuvue och 1-Day Acuvue fuktig linser är att 1-Day Acuvue fuktig produkten görs med en Lacreon teknik. Lacreon-teknik använder en fukt som förbättrar agent som arbetar för att hålla linserna våt och fräsch hela dagen. Extra fukt är tänkt att hålla dina linser från uttorkning och Irriterar ögonen. Om du har känslig, torra ögon och/eller lider av allergier, läggs 1-Day Acuvue fuktig linser kan ge dig skydd och komfort.