mynewspapers.net

Vad är skälen att eliminera Arts kurser från skolor?

Vad är skälen att eliminera Arts kurser från skolor?


Arts kurser i skolan hör musik, bildkonst, teater och dans utbildningen. Det finns olika anledningar varför konstnärlig utbildning kan vara avskurna i skolor, med konst utbildning läroplaner i statliga skolor löper större risk för att skära, främst på grund av budgetfrågor. Privata skolor och konst-specifika skolor är de bästa spel för studenter som söker en utbildning som ger en tillförlitlig och konsekvent starka undersökning i konst.

Budgetmässiga begränsningar

Den vanligaste anledningen arts kurser elimineras i skolor är på grund av budgetmässiga begränsningar. I svåra ekonomiska tider, till exempel en recession, är statlig finansiering av statliga skolor ofta skär drastiskt. Budgetnedskärningar lämna enskilda skolor med svåra valet av omfördelning av anslag, och många skolstyrelser väljer att gynna traditionella akademiker över konst kurser. Arts kurser kan vara dyra, eftersom de kräver en helt annan uppsättning resurser och lärare med olika utbildning och bakgrund, vilket gör dem dyrt i jämförelse med traditionella akademiska klasser.

Akademiska konkurrens med andra området skolor

Statliga skolor kan också klippa konst kurser från kursplanen på grund av ökande konkurrens med andra området skolor. Många skolor får ökade anslag när deras standardiserade provresultat är starka på grund av nr barn vänster bakom lagen. På grund av detta väljer skolor ofta att fokusera kursplanen på ökande standardiserade provresultat på bekostnad av undervisning arts jagar, som inte är testade. Dessutom kan skolorna utveckla konkurrens med varandra utifrån antalet Advanced Placement kurser eller liknande college förberedande klasser de erbjuder. Eftersom dessa särskilda klasser är dyrare att undervisa och tester dyrare att administrera, arts kurser kan klippas för att tillgodose avancerade ökande en skola erbjudanden.

Ökat fokus på olika discipliner

En skola får besluta att inrikta utbildningen ger eleverna på olika discipliner. Om en skola beslutar att studenter skulle tjäna på ökad yrkesutbildning erbjudanden, till exempel kan konst kurser klippas eftersom de inte längre ses som gäller till skolans pedagogiska uppdrag. Dessutom, kan de pengar och resurser som användes för arts kurser omfördelas för att stärka nya program och fokuserar i en viss skola särskilt akademiska katalog.

Bristen på lärare

Arts kurser kan skäras av den enkla anledningen att det inte finns tillräckligt bra lärare att fylla positioner i discipliner som musik, teater och konst. Om en skola är mycket avlägsna eller liten i studentpopulationen, kan det vara svårt att rekrytera hög kvalitet lärare utan att lura av en hög lön och konstnärlig utbildning ofta lovar inte en lyxig livsstil. Många skolor kommer att välja att klippa konst utbildning kurser på grund av brist på lärare i stället för att tillåta sina klassrum och resurser att tyna bort.