mynewspapers.net

Vad är samtida franska provinsiella design?

Vad är samtida franska provinsiella design?


Samtida franska provinsiella design började i bygder i Frankrike och har stått sig genom tiderna att bli en av de mer eftertraktade efter inredning ser ut i hela världen. Med en rustik och Europeiska gamla världen vädjan, är franska provinsiella design inriktad mot en mysig, varm och mysig miljö.

Färger

De färger som används i modern franska provinsiella design lämpar sig inte bara naturliga jordfärger utan levande och ljusa färg nyanser också. Hem i denna design har ofta gräsbevuxna gröna, blues, russets och röda och olika nyanser av guld. Inte sällan ser du olika nyanser av gult, brunt och svart blandas med naturals, enligt hem-inredning-Designs.com. Mönstrat tyg också gynnas med denna design och koordinater med ränder, kontroller och vanligt tyger också.

Huvudsakliga vistelser

Eldstäder är ett måste för ett sant samtida franska provinsiella utformade hem och anses vanligtvis mitt i hemmet, enligt hem-inredning-Designs.com. Mantels är oftast gjorda av antingen sten eller slitna träbjälkar. Koppar kastruller och annan metall matlagning verktyg hängde över den öppna spisen kan slutföra mysiga härden överklagandet i rummet. Också är en stapelvara i franska provinsiella hem minst en armoire, förr i tiden brukade lagra keramik och sängkläder. Trä matsal bord täckt med rätter, korgar och färgad keramik är centrum av kök i dessa hem, enligt OnHomeDesign.com.

Arkitektur

Nödställda eller slitna tak bjälkar, är grov sten och putsade väggar och stengolv alla favorit arkitektoniska Detaljer för samtida franska provinsiella designschema. Trä detaljer i hela hemmet, inklusive patina och handsnidade paneler, låna också till rustika överklagandet av den franska provinsiella känslan, enligt hem-inredning-Design.com. Dörrar och fönster efter denna designerstil är ofta smala och åtföljs av ljust färgade fönsterluckor. Tegel golv kan hittas i köken av dessa bostäder.

Dekorera

Dekorera teman i den franska provinsiella designen kretsa ofta kring användningen av gröna vinrankor, oliver, solrosor och tupparna, enligt hem-dekorera Designs.com. Toile utskrifter som skildrar gård scener och andra landskap används ofta. Levande blommor visas i burkar, koppar krukor eller korgar finns ofta i franska provinsiella hem. Vävda och tråd korgar, smidesjärn bitar och träsniderier utspridda i hela hemmet lägga till gamla världen överklagandet. Lägga sista handen på väggarna genom att lägga i några gamla oljemålningar. Möbler med nödställda trä passar väl in i den samtida franska provinsiella överklagandet.