mynewspapers.net

Vad är rabatt flygbolag?

Vad är rabatt flygbolag?


Rabatt flygbolag är även känd som låg kostnad, inga krusiduller eller lågprisbolag eller flygbolag. Dessa flygbolag har lägre priser och färre faciliteter än andra, mer traditionella, full-service kommersiella flygbolag som British Airways, American Airlines, United och Air Canada. Rabatt flygbolag flyger till och från flygplatser runt om i världen, inklusive Europa, Amerika, Asien och Afrika.

Egenskaper

För att kompensera minskade inkomsterna från biljett försäljning, rabatt flygbolag ofta betalt för under flygning måltider och andra tjänster, inklusive prioriterad ombordstigning, plats för urval och checkat bagage. De tenderar att erbjuda direkt försäljning av icke återbetalningsbara biljetter via sina webbplatser att undvika avgifter och provisioner som betalats till resebyråer och för datoriserade bokningssystem. Dessa flygbolag erbjuder i allmänhet endast Point-to-Point-flyg för att minimera konsekvenserna av försenade anslutande flyg eller passagerare. De arbetar vanligtvis en passagerare klass och typ av flygplan som minska utbildning, underhåll och service-kostnader. Lågprisflygbolagen har enkel biljett med priser ökar som flygningar blivit fylligare, och de tenderar att flyga till sekundära flygplatser att undvika högre landningsavgifter på primära flygplatser. Rabatt flygbolag också utnyttja maximalt sina plan med snabba handläggningstider mellan flygningarna.

Rabatt flygbolag i AmerikaAmerikanska flygbolaget Southwest Airlines var grundades 1967, en av världens första rabatt flygbolag. Amerikanska rabatt flygbolag inkluderar AirTran Airways, Allegiant luft, JetBlue, Spirit Airlines, Sun lands flygbolag, USA3000 och jungfruliga Amerika. Kanadas största rabatt flygbolag som driver flygningar inom Kanada och till städer i USA, Mexiko, Västindien och Hawaii är WestJet. Gol Airlines har blivit en betydande aktör i Brasiliens flygmarknaden, med 37 procent av den inhemska marknadsandelen i januari 2011.

Rabatt flygbolag i Europa

Vad är rabatt flygbolag?


Dussintals rabatt flygbolag fungerar i hela Europa. Några av de största lågprisflygbolag är baserade i Storbritannien och Irland, inklusive easyJet och Ryanair. Ryanair erbjuder grundläggande bekvämligheter och flyger till främst sekundära flygplatser, som flygplatsen Ciampino snarare än Roms största Fiumicino flygplats. Andra rabatt flygbolag inkluderar Tyskland-baserade Air Berlin, Germanwings och TUIfly, Österrike-baserade Niki, Wizz Air från Östeuropa, nederländska rabatt och holiday flygbolaget Transavia och Spaniens Veuling.

Rabatt flygbolag i Asien och Oceanien

Vad är rabatt flygbolag?


Australiens Jetstar och Virgin Blue, och Nya Zeeland Pacific Blue Airlines är den största låg kostnad bär i Oceanien. Många rabatt flygbolag har dykt upp i Asien efter liberaliseringen av luftfartsnäringen av kontinentens regeringar. Flera lågprisflygbolag har startat verksamhet i Indien sedan 2003, inklusive Air India Express, GoAir och Kingfisher. Många flygplatser i Asien, inklusive Singapore, har utsett terminaler bara för rabatt flygbolag till följd av ökad förekomst av dessa bolag på marknaden.

Rabatt flygbolag i Afrika

Även om flygbranschen rabatt och bredare branschen i sig, fortsätter att utvecklas i Afrika, kontinenten är hem för ett litet antal rabatt flygbolag. Kulula.com var Saharas första billiga transportören och är baserat i Johannesburg, Sydafrika. Air Arabia, det första och största Mellanöstern och Nordafrika rabatt flygbolaget flyger till mer än 65 destinationer i Mellanöstern, Afrika, Asien och Europa från baser i Egypten och Marocko.