mynewspapers.net

Vad är orsakerna till spruckna badrum handfat?

Vad är orsakerna till spruckna badrum handfat?


Över tid, kan ditt badrum handfat spricka. I vissa fall kan du reparera dessa sprickor genom att fylla dem och beläggning hela diskbänken med ett skyddande lager som döljer spricka reparation. Det finns olika skäl att vasken kunde spricka. Förstå varför detta kunde hända hjälper dig att förhindra potentiellt permanenta skador.

Kraft

Kraft är en av de mest uppenbara orsakerna till sprickor i badrum handfat. När du flyttar möbler och från ditt badrum, eller om du släpper ett tunga verktyg på diskbänken, kan det uppstå små eller stora sprickor i den. Förhindra detta genom att sätta vadderad skum eller tjocka filtar runt diskbänken medan du flyttar artiklar in och ut i badrummet, eller om det finns en chans att du kunde släppa tunga föremål på diskbänken. Om din diskbänk är mycket gammal eller om den gjord av känsliga porslin, kan helt enkelt släppa en hårtork på en svag punkt på diskbänken få den att spricka.

Rust

Vissa tillverkare försöker att stärka sten sjunker genom att installera tunna blad av stål i diskhon. Dock kan stål rostar med tiden. När det rostar, stål faktiskt sväller och kan orsaka diskbänken för att expandera och spricka under trycket av expansion. Råda bot på detta genom att endast köpa sten sänkor som har förstärkts med glasfiber eller rostfritt stål stavar som inte rostar.

Temperaturförändringar

Några sink material såsom porslin, är mycket känsliga och kan spricka när temperaturen ändras snabbt. Till exempel om badrummet sjunker är cool och du hälla skållning vatten i avloppet, kan det orsaka en liten spricka i formulär. Om du upprepa detta flera gånger, sprickan kunde få bredare och bredare.

Naturligt hårfäste sprickor

Naturlig sten sjunker görs när smält mineraler vik och härda. Dessa veck skapa ett korn i stenen som är naturligt och som många husägare ha begär eftersom det är en unik funktion av naturlig sten sjunker. Vissa natursten kan vara svag på vissa områden och kan så småningom skapa ett hårfäste spricka med tiden. Detta är inte sannolikt att hända på hög kvalitet sten sjunker, om inte diskbänken är mycket gammal. Reparera eller förstärka små sprickor för att förhindra dem från att bli större.