mynewspapers.net

Vad är orsakerna till dagdrömmeri i barn i skolan?

Vad är orsakerna till dagdrömmeri i barn i skolan?


Dagdrömmer barn i skolan kan vara frustrerande att lärare och föräldrar. Lärare kan känna att de sviker sina elever och föräldrar kan vara upprörd med sina barn för zonindelning utanför i klassen. Kvaliteter kan sjunka från dagdrömmeri i skolan, vilket definitivt utgör ett problem. Men dagdröm barn inte alltid vara respektlöst eller med avsikt att störa någon. Att känna några av orsakerna till dagdrömma kan hjälpa dig att förstå vad som pågår så att du kan göra viktiga förändringar.

Miljö och personliga distraktioner

Barn är lätt distraherad av åtgärder buller, musik och andra människor omkring dem. Om deras skola är i ett läge där det finns en hel del trafik som gör en massa oväsen, det kan vara distraherande. Om barnet har problem händer hemma eller har andra problem på hans sinne, kan han känna att skolan är en plats där han kan gå vilse i sin egen värld, även om skolan inte är den bästa platsen för dagdrömmeri förekommer.

Kost och medicinering

Tyvärr barn ofta inte göra de bästa valen i mat och välja skräpmat över nyttigare mat. Äta skräpmat kan eventuellt orsaka magbesvär, att göra studenten fokus på effekterna av skräpmat och inte på hennes lärare. Om ett barn har en oregelbunden äta mönster, som hoppar över frukost eller inte äter tillräckligt, kan hon fokusera på sin hunger i stället för på sitt uppdrag. Vissa mediciner kan orsaka rastlöshet och dagdrömma hos barn. Du bör tala med barnets läkare om några mediciner om ditt barn är en dagdrömmare att se om det är en bieffekt från hennes medicinering.

Utvecklingsstörningar

Barn som har autism eller uppmärksamhet underskott oordning kan dagdröm. Dessa sjukdomar kan orsaka ett barn att förlora intresset för lektion planen och andra saker. De kan också känna att en lektion eller i klassen uppdrag inte är relevant och kan inte koncentrera sig på uppgiften som ska göras.

Brist på intresse

Ofta ett barn är bara uttråkad i klass och har en brist på intresse för ämnet. Om ett barn har problem i klass, känner han att det finns ingen mening med att uppmärksamma lektionsplan. På motsatta sidan av spektrumet, om ett barn är avancerad utbildning, kan han vara uttråkad eftersom han inte känner sig tillräckligt utmanas.