mynewspapers.net

Vad är orsakerna till brunaktig ansvarsfrihet under graviditeten?

Vad är orsakerna till brunaktig ansvarsfrihet under graviditeten?


En produktionsökning hormon under graviditeten kan vara ansvarig för en ökning i flytningar. Brown-färgade ansvarsfrihet kan vara normal under graviditeten, men om det upplevs med andra symtom kan det vara ett tecken på ett allvarligt problem.

Gemensamma graviditet ansvarsfrihet

Även kallad leukorré, är normala flytningar under graviditeten vit, tunn, mjölkaktig och milt doftande. Ansvarsfrihet som är gul eller grön-tonade och åtföljs av en stark lukt och/eller klåda kan vara ett tecken på en infektion.

Implantation blödning

Brun ansvarsfrihet som är märkt runt tiden för en beräknad varaktighet eller i tidig graviditet kan vara resultatet av implantation blödning. När det befruktade ägget implantat sig i livmoderväggen, märkas ljus blödning som kan vara ljust rosa eller brun i färgen ibland.

HPV

Kvinnor som har humant papillomvirus (HPV) kan märka brun ansvarsfrihet under graviditeten som en underteckna av viruset. Men det finns ingen behandling mot viruset, kan en läkare slutföra ett test för att avgöra om HPV är närvarande.

Missfall eller utomkvedshavandeskap

Konsekvent brun ansvarsfrihet eller stänkblödning är kan tillsammans med magkramper vara ett tecken på missfall eller ett utomkvedshavandeskap. Utomkvedshavandeskap är en graviditet som uppstår utanför livmodern i äggledaren och kan vara livshotande för kvinnan.

Varning

Brun utsläpp eller stänkblödning är märkt medan gravida bör rapporteras till läkare under en regelmässig planlagt tid. Gravida kvinnor som upplever brun ansvarsfrihet som är svår, varar i flera dagar eller åtföljs av magbesvär bör kontakta sin läkare omedelbart för att bestämma hälsa embryot eller fostret.