mynewspapers.net

Vad är några vanliga spindlar Funna i Illinois?

Vad är några vanliga spindlar Funna i Illinois?


Mer än 500 sorters spindlar lever staten Illinois. Enligt Illinois Institutionen för hälsa, de flesta av dessa spindlar finns utanför, men några arter gillar familjeliv av din källare, garderob och familjerum möbler. Och då, vissa arter av spindlar är peri-inhemska, det vill säga även om de inte tycker om ditt företag, de uppskattar bekvämligheten med att bygga sina webbplatser på din veranda eller i hörnet av din verktyget skjul.

Källaren SpiderMed sin långa, smala ben, källare spindeln är ofta misstas för dess mer berömda kusin, lockespindlar eller "daddy long-ben" spindel. Denna blek gul-grå spindel, om en fjärdedel-tum lång, har en rund cephalothoraxen (huvud och bröstkorg) och en långsträckt buken. Den naturliga livsmiljön för källare spindeln är i grottor och under överhängande banker, enligt Illinois State Museum, men hittas den ofta lever i källare, källare och mörka hörnen av bostäder eller lagerbyggnader, hängande upp och ner i dess måfå formade webben.

Spindelnät Spider

Den spindelnät spindeln, även känd som kam-footed spindeln på grund av kam-formad borst på bakbenen, kommer i färgerna brun eller svart med olika märkningar och mönster på dess kropp. Med sin lilla cephalothoraxen och uppsvällda mage har spindelnät spindeln en klassisk "spider" form. Enligt Illinois Institutionen för hälsa bygger spindelnät spindeln vanligen sin oregelbundet formade webben nära golvet i lager, garage och källare, där den fångar sitt byte med borsten på benen. Om platsen för en webb visar sig vara olönsamma mat-Wise, kommer spindelnät spindeln gå vidare, lämnar dess webben för att samla damm.

Brown Recluse Spider

Brown recluse spider finns sällan längre norrut än södra Illinois, enligt Illinois Institutionen för hälsa. Du kan identifiera detta en medelstor, ljus brun spindel av mörkt brunt, violin-formade märket precis bakom sina ögon på sin cephalothoraxen. I naturen, brun enstöring finns vanligen under stenar eller loggar, men det är innehåll att leva inomhus, lever mörka hörn eller garderober, eller ens inom möbler eller bakom tavelramar. En underprissättning spindel, brun enstöring vilar under dagen och jagar insekter på natten. Bett av brun enstöring är giftiga för människor, men sällan farligt såvida inte behandlas.

Gul Sac SpiderDen gula sac spindeln är den vanligaste arten av sac spindeln hittade i Illinois hem. Dessa blekt gul, snabbt föränderliga varelser växer, inklusive ben span, inte större än en fjärdedel. Sann till sitt namn, denna spindel spinner en tube-formade säck, vanligtvis i tak och bottenplatta hörn eller i ramar för fönster och dörrar, i som det vilar under dagen. På natten framträder gul sac spindeln från sin säck på jakt efter mat. Den gula sac spindeln kommer att bita om den störs. Bettet allmänt känns som en skarp sting, producerar lokaliserad rodnad och svullnad, men är sällan farligt.

Hoppande spindel

Vad är några vanliga spindlar Funna i Illinois?


Den hoppande spindeln har en kompakt kropp som generellt växer till ingen mer 1/2-tum lång. Oftast svarta och fuzzy, med vita, röda eller skimrande gröna markeringar, denna spindel sport två ögon som är tydligt större än dess övriga sex. Som du kanske gissat, tjänat Hoppande spindel sina moniker tack vare sin enerverande förmåga att hoppa på sitt byte. Illinois State Museum noterar att hoppspindlar kan vara hittade inomhus men föredrar i allmänhet att leva utanför, hänga på stenar och kvistar under dagen och gömmer sig i sprickor och skrevor på natten.

Plantskola Web Spider

Plantskola web spider hämtar sitt namn från sin praxis att väva samman en "barnkammare" av blad och siden för att skydda dess barn. Även om det kan vandra inomhus av en slump, föredrar plantskola web spider utomhus. Enligt Illinois Institutionen för hälsa, av alla plantskola webbspindlar, är fiske spindeln särskilt slående. Den lever normalt strandlinjen, bostad på boat docks och vattenväxter. För att fånga sitt byte, vilket inkluderar varelser så stora som små fiskar och grodor, fiske spindeln kommer att skutta över vattnet eller ens dyk därunder, resterande nedsänkt så länge som en halvtimme.

Orb vävare Spider

Vad är några vanliga spindlar Funna i Illinois?


Orb vävare spindlar, lever enligt Illinois Institutionen för hälsa, nästan alltid utanför. I gruppen ingår korsspindel, en stor svart spindel med gula eller orange markeringar och taggig-backed spider, en krabba-formade, svart-vit spindel med röd spets horn. Orb weavers bygga "classic" runda spindelnät ofta lika stor som 2 fot i diameter. De allmänt bebor områden av hög tät vegetation eller ockupera hörnen av lador, verandor eller andra utomhus strukturer. Till skillnad från några av sina mer aggressiva kusiner är orb vävare nöjd med att sitta i sitt nät och vänta på sitt byte till trassla sig.