mynewspapers.net

Vad är några tecken att en kille gillar mig?

Vad är några tecken att en kille gillar mig?


Killar kanske inte får mycket beröm för subtilitet, men det är inte alltid lätt att berätta om huruvida deras handlingar tyder på en meningsfull intresse för dig. I slutändan innebär din bästa chans att avgöra om han gillar dig lita på magkänslan och att vara uppmärksam på hans beteende. Även om han inte kommer ut och säger att han gillar dig, kommer han nästan säkert avslöja sina verkliga känslor för dig i en eller annan form.

Verbala tecken

Enligt forskning från University of California på Riverside tenderar människor att plocka upp tal mönster och accenter av andra undermedvetet. Detta gäller särskilt om han gillar dig, som han kan börja härma ditt tal i ett försök att göra sig mer sympatisk till dig utan att ens veta han gör det. Han kan också göra en punkt att fråga du sondering frågor om ditt liv att komma till dig vet du bättre eller gå ur hans sätt att roa dig.

Icke-verbala tecken

Killar är vanligtvis inte lika sannolikt att placera en prioritet på ögonkontakt under kommunikation som kvinnor är, så om han gör en punkt att blicka in i dina ögon när du pratar med honom, kan han ha speciella känslor för dig. Hans övergripande kroppsspråk är en lika viktig faktor. Om han lutar i samtidigt ögonkontakt, gå oddsen för hans intresse upp betydligt. Hans hållning kan också ta på en mer macho utseende i ett försök att imponera på dig.

Fysiska tecken

Om han verkar Le mot dig betydligt mer än andra han är runt, är chansen det inte är en tillfällighet. Ett leende är väg i visar du han gillar dig, och det gör honom att känna sig mer sympatisk till dig på samma gång. Han får ständigt hitta lite sätt att röra dig vardagligen under samtalet, som en lätt klapp på axeln eller en mild gnugga på axeln. Dessa detaljer inkluderar ibland "oavsiktlig" sorten som alltid tycks hända när du är runt.

Andra tecken

När en kille gillar dig, tar han ett aktivt intresse i ditt liv. Han gör ett försök att lära dig om dina fritidsintressen och försök att upprätta ömsesidiga intressen med att hoppa startar din relation. Han kan lägga särskild tonvikt på att komma på god fot med dina närmaste vänner, som ett sätt att komma in i ditt inre krets. Eftersom han har känslor för dig, han verkligen lyssnar på dig och kommer ihåg vissa detaljer om dig en vanlig människa skulle inte, som vilken outfit du hade två veckor sedan.