mynewspapers.net

Vad är korrekt placering av en klubbnål?En klubbnål, kallas ibland för ett "märke" eller en "knapp", är ett litet stift med separata underlag som bärs oftast på kavajslag i en färg. Vissa kavajslag stift är rent dekorativa, men andra används för att Visa prestation, som anställd erkännande eller medlemskap i en organisation som studentföreningar och sororities branschorganisationer. Korrekt placering av en klubbnål kan variera beroende på dina kläder, kön och vad PIN-koden sig själv representerar.

Placering på en jacka

Folk som bär kostymer och kavajer bör placera stiftet på deras kavajslag. Traditionellt, är kavajslag pins slitna till vänster, nära hjärtat. Detta är särskilt viktigt om klubbnål symboliserar något viktigt att bäraren, som en flagga. Det är dock inte en allvarlig faux pas att bära en klubbnål på den högra kavajslag. Vissa organisationer, särskilt militära organisationer, har strikta koder instruera bäraren att bära klubbnål på höger eller vänster kavajslag.

Placering på en slips

Män som inte bär en jacka men bär en slips kan bära deras stift mot mitten av slipsen. Om en man är klädd i kavaj och slips, är det dock mest lämplig att bära klämma fast på vänster kavajslag.

Placering på en skjorta

Män bär tröjor utan en slips eller en jacka och kvinnor som bär tröjor utan en jacka traditionellt bära kavajslag pins på vänster sida av skjortan, nära hjärtat.

Klädd i flera stift

Det går alldeles utmärkt att bära mer än en klubbnål om ett av stiften är dekorativa och en annan är antingen PR--ett stift som annonserar en produkt eller företag--patriotiska, eller symboliserar en orsak, till exempel en yellow ribbon för soldaten stöd eller ett rött band för AIDS välgörenhetsorganisationer. Det går också att bära flera stift om stiften är en del av en serie som kan visa avancemang i en organisation. Militära organisationer främja ofta bärandet av flera stift, men stränga regler ange där stiften ska placeras förhållande till varandra.

Fästa stiftet

De flesta stift har en metall ansikte, med en ganska kort punkt och en löstagbar stöd. Du måste ta bort stöd, push pin-koden i din kavajslag (eller slips eller skjorta) fram till punkten kommer genom den andra sidan, och sätt tillbaka stöd. PIN-koden ska sitta upprätt på kavajslag, slips eller blus. Kontrollera att det inte är upp och ned eller i en konstig vinkel. Kontrollera att PIN-koden är ordentligt knäppta på baksidan så det inte rotera när du flyttar. Det verkar trivialt, men vissa symboliska stift som är upp och ner faktiskt kan vara stötande, som en upp och ner symbolen representerar ofta en negativ känsla.