mynewspapers.net

Vad är K & N luftfilter Cleaner?

Vad är K & N luftfilter Cleaner?


K & N luft Filter renare är en spray cleaner särskilt utformade för att rengöra och förlänga livet för bil och industriell luftfilter. K & N, en tillverkare av luftfilter, säljer flera olika sorter av dess luftfilter renare.

K & N luftfilter renare

K & N mönster dess standard luftfilter renare för att användas på de flesta bomull gasväv luftfilter. Produkten löser upp smuts och olja byggs upp, och du kan tvätta bort med vatten. Högtryckstvätten är säkert för kontakt med färg, krom, aluminium, plast, gummi och vinyl.

K & N syntetiskt luftfilter renare

K & N syntetisk luft Filter renare har en specifik design för användning med nyare, mer hållbara syntetisk luftfilter. Blötläggning din filter i den renare och bryter ner fångade fett och smuts. Du kan sedan spraya det bort med vatten.

K & N Heavy Duty luftfilter renare

K & N Heavy Duty luft Filter renare är avsedd att användas på industriell/kommersiell klass luftfilter som de som finns i turbo dieselmotorer, jordbruks-utrustning och diesel husbil. Efter blötläggning, kan du spola bort överskottet renare med en slang eller pressa bricka.