mynewspapers.net

Vad är hushåll verktyg?

Vad är hushåll verktyg?


Vid beräkning av din hushållsbudget, är det viktigt att räkna med kostnaden för din utilities. Verktyg är oftast tjänster under förutsättning av företag som gör det möjligt att leva i komfort---verktyg hålla dig varm, hjälpa dig att laga mat och bada och hålla dig underhållen och kontakten med familj och vänner.

Elektricitet

El är nödvändigt att köra de flesta hushållsapparater, inklusive, i vissa fall, varmvattenberedare och vattenpumpar som möjligt för kranar och toaletter att arbeta. Vissa hushåll värms med el också. El-tillhandahålls vanligtvis på lokal nivå av en electric company, och genereras av olja, kol, vatten och i vissa områden, vind. Mest elektriska räkningar är en kombination av kostnaden för faktiska kilowatt elektricitet som används och kostnaden för överföring av el till ditt hem.

Vatten och avlopp

En annan gemensam hushåll nytta är vatten. Om ditt hem är ansluten till en kommunal vattenförsörjning, betalar du sannolikt en månads- eller kvartalsvis bill för din vattenförbrukning. Likaså om ditt hem är på kommunala kloakledningen, finns det en avgift för att använda det verktyget. Men om ditt hem har en egen brunn och avlopp tank---kallas även en septitank---det är fortfarande kostnader i samband med dessa verktyg. Privat slamavskiljare behöver pumpas varje få år, och brunnar ska testas för bakterier eller andra skadliga ämnen på en regelbunden basis. Om din väl går torr, kan du behöva har en andra väl borras i en annan plats på din egendom.

Uppvärmning

I kallare klimat är uppvärmning ett kostsamt verktyg som de flesta hushåll betalar varje månad, om det inte redan omfattas av elräkningen. Hushållen värms ofta med ugnar som bränner olja, kol, naturgas eller propan. Vissa hushåll använder en vedeldad kamin eller öppen spis att skapa ytterligare värme och minska användningen av olja eller gas. I de flesta fall, hushåll lön för olja, gas eller kol av gallon varje gång det levereras, även om många företag erbjuder månadsvis betalning planer eller ge kunderna möjlighet att i förväg köpa bränsle till rabatterat pris.

Kommunikation

Kommunikation-verktyg omfatta telefon, kabel eller satellit-TV-tjänst och internetservice. Det blir allt vanligare för amerikanska hushållen att avstå från en fast telefon för cell telefonerna tjänst, men i områden där mobiltelefon tjänst är opålitliga, fasta telefoner finns fortfarande en nödvändighet. Många kabel eller satellit företag erbjuder buntar som inkluderar telefon, Internet och TV-service för en kurs, ofta mindre än att köpa tjänsterna separat. Ett alternativ är röst över Internet telefon, där du gör och ta emot samtal via Internet.