mynewspapers.net

Vad är hibiskus te bra för?

Vad är hibiskus te bra för?


Hibiscus tros ha druckits av egyptiska faraonerna i en drink som heter Karkade. Traditionellt, används hibiskus te under bröllop firandet i Egypten och Sudan. Blomma namnet står för skönhet och nåd, och har många hälsofördelar när bryggt och serveras som te.

Delar som används

Hibiskus blommor används vanligtvis i teer. Blommorna är antingen rött eller gult med en lila centrum. Anläggningen är vanliga i Indien och i andra tropiska och varma regioner i världen.

Elektrolyter

Hibiskus är högt elektrolytinnehåll, vilket gör det perfekt för påfyllning av kroppen efter träning. Elektrolyter effekt musklerna, mängden vatten i kroppen, och blodet syra.

Blodtryck

Hibiskus te konstaterades lägre blodtryck i en studie vid Tufts University. Människor fick hibiskus te tre koppar om dagen i studien.

C-vitamin

C-vitamin nivåerna i hibiscus göra te ett effektivt rättsmedel mot influensa, förkylning och hosta. Nypon göra ett bra komplement till hibiskus te på grund av deras extra c-vitamin.

Viktminskning

Hibiskus te hämmar enzymer som bryter ner komplexa sockerarter en stärkelse, vilket gör det ett säkert alternativ till viktminskning. När enzymer som amylas är blockerade av hibiskus, saktar det ner ämnesomsättning och upptaget av kolhydrater som bidrar till fetma.