mynewspapers.net

Vad är hantverk tillverkade av återvunnet material?

Vad är hantverk tillverkade av återvunnet material?


Med återvunnet material för att göra hantverk är ett bra sätt att introducera barn till vikten av återvinning och återanvändning av material istället för att kasta bort dem. Med lite kreativitet, kan vanligen återvunnet husgeråd, som handduk pappersrullar, kapsyler och äggkartonger, ta på ett helt nytt liv som uppskattad konstprojekt.

Konst Keeper

Ritningar och andra papper hantverk kan lätt skadas under transporten--särskilt av barn som tenderar att kasta alla deras skola papper och projekt i deras ryggsäckar utan förtänksamhet. En enkel papper handduk rulle kan skydda konst genom att erbjuda en stabil och skyddsfodral för rullade upp papper och konstprojekt. Skapa en papper handduk rulle art keeper, har barn täcker utsidan av hushållspapper rulle i sitt val av färgade konstruktion papper, tyg eller omslagspapper och limma fast den på plats. Dekorativa accenter, som klistermärken, glitter eller frimärken, kan läggas till papper handduk rulle att anpassa skapandet.

Bottle Cap medaljong

Med hjälp av en lärare eller förälder, kan små barn skapa omhuldade lockets två metall kapsyler, dekorband och lite färg. Samla in två matchande bottle caps per barn och spray måla dem vita (eller en annan färg som du väljer). När de är torra, har barnen tryck fingrarna index i en röd stämpeldyna skapa en hjärtformad finger print på utsidan av en kapsyl. Spraya över fingeravtryck med tydlig skyddande spray att hålla utskrifter från smetas ut. För att skapa medaljongen, fäst de två kapsyler så att de öppnas och stängs som en mussla skal genom att limma en 1/2-tums bit band att insidan av varje cap. Små, runda bilder på barnet kan sedan limmas på insidan av varje cap--dölja menyfliksområdet i överskott och att fylla flaska cap medaljong. För att bära, kan medaljongen uppträdda på en bit av tunna band och hängde runt halsen eller handleden.

Pussel bit fjärilar

Istället för att kasta bort pussel som är slitna eller saknade bitar, Använd bitar för att skapa dekorativa fjäril stift eller magneter. Till att börja måla varje bit försiktigt med akryl hantverk färg för att täcka befintliga pussel design och låta bitarna att torka ordentligt. Pusselbitarna torkning, skapa fjäril delar genom stansning små hål av svart konstruktion papper med ett hålslag och använda sax att klippa lång, svarta kroppar och två svarta antenner av svart papper. Om du föredrar, kan du använda svarta piprensare istället för konstruktion papper till mode i kroppen och antenner. Varmlimma fast kroppen på mitten av pusselbiten och limma ett par svarta ringar på varje sida av kroppen för att dekorera "vingar". De två antennerna kan sedan limmas på plats till toppen av svarten förkroppsligar. Beroende på hur du tänker använda din handgjorda fjäril bitar, kan en liten smycken pin eller en magnet säkras på baksidan av pusselbit med en limpistol.

Egg Cup blommor

Skapa en bukett av färgglada blommor som aldrig kommer att vissna med återvunnet äggkartonger, godis eller muffin tenn liners och piprensare. Blommorna är gjorda genom att skära de enskilda äggkoppar från kartongen, peta ett hål i botten av koppen och infoga en piprensare genom hålet att skapa en blomma stam. Ett hål bör också vara petade genom botten på godis eller muffin tenn liners så att den kan monteras inuti ägget koppen och bifogas blomman stammen små pärlor kan sedan uppträdda på insidan slutet av piprensare och limmade på plats att lägga till pricken i blomma design. Detta kommer också att hålla stammen säkrade till blomman. För att slutföra buketten, placera blommorna i en liten vas eller göra en själv av en inredda toalett papper rulle.