mynewspapers.net

Vad är gratis för Amazon Kindle?

Vad är gratis för Amazon Kindle?


Amazon påstår att den har 950.000 titlar i sin Kindle store från och med juli 2011. Dessa inkluderar nya releaser och bästsäljare, men för dem som vill hushålla, Amazon erbjuder inte bara fri tillgång till de mest populära klassikerna för nedladdning till Kindle, men här finns också länkar till andra källor på Internet av klassikerna och out-av-copyright, pre-1923 böcker, som kan laddas ner till Kindle. Amazon ger instruktioner för Kindle använda med dessa andra gratis webbplatser.

Kindle Store

Från och med juli 2011 har Kindle store på Amazon.com 4,635 gratis titlar. En sökning baserad på de bästsäljande titlarna avslöjar att "The Adventures of Sherlock Holmes" i juli hade topplaceringen, tätt följt av Jane Austens "stolthet och fördom." Perenn favoriter som Dickens, Brontes och Nathaniel Hawthorne alla har, som engelska utgåvor av Dostoyevsky och Tolstoj. Det finns samlingar av sagor och verk av Aristoteles, tillsammans med mindre kända verk som "Bokstäver av en kvinna Homesteader" av Elinore Pruitt Stewart, som beskriver livet i en av de första kvinnorna att hävda mark i Wyoming under en homestead act från början av 1900.

Internet Archive

Internet Archive är en ideell organisation som åtagit sig att tillhandahålla tillgång till historiska samlingar. Sajten har sub-samlingar som amerikanska bibliotek, kanadensiska bibliotek och mer. Den amerikanska bibliotek samlingen har över en miljon böcker, sponsras av amerikanska universitetsbibliotek, specialist samling bibliotek och kommersiella företag. En översyn av användarnas favorit nedladdningar i juli 2011 visar att barnens bok "Goody två-skor" all-time top nedladdningen. Akademiska verk av Sir Isaac Newton, Max Weber och Charles Darwin sitta bredvid "Pinocchio" och "Jane Eyre" som den mest nedladdade verken.

Öppna bibliotek

Öppna biblioteket syftar till att ge en webbsida för varje bok som någonsin publicerats. Det är precis som ett bibliotek där du låna och returnera böcker, förutom att de är alla i e-bok format. Kontohavare kan låna upp till fem böcker i taget, och du kan även Visa returnerar vagnen för att se om något intressant har just kommit tillbaka. Vem som helst kan gå med öppna biblioteket och delta i projektet genom att lägga till poster och hjälpa med katalogen.

Project Gutenberg

Project Gutenberg har från och med juli 2011, omkring 36.000 gratis e-böcker. Dess fokus ligger på kvalitet böcker från välrenommerade förlag. Denna samling bör vädja till läsare och forskare söker mer obskyra böcker. Senaste tillägg inkluderar en bok om jakt och fiske i kaskader, politiska essäer av Daniel Defoe och en biografi av Francis Bacon. Webbplatsen välkomnar frivilliga att hjälpa till med katalogisering, korrekturläsning och skapa e-böcker. Det välkomnar också donationer för det arbete som den gör.