mynewspapers.net

Vad är frukost barer?

Vad är frukost barer?


Termen "frukostbar" används för att beskriva en mat objekt, möbel eller en buffé med mat. En ätligt frukostbar är en bar-formade eller korn-spannmålsbaserade mellanmål. Möbler artikeln avses som en "frukostbar" är en stationära eller rörliga tabell eller counter där frukost eller lättare måltider kan konsumeras. Och i restauranger eller Hotell matsalar, en frukostbar ett buffébord av frukostalternativ erbjuds till gästerna.

Frukost eller mellanmål matIbland benämns "spannmål barer," "granola bars" eller "snackbarer," är frukostbaren en mat-objekt som finns i butiker och marknader i hela världen. Enligt förebyggande Magazine konsumerar ungefär två tredjedelar av amerikaner frukost barer. Frukostbar, i allmänhet består av spannmål eller korn blandat med valfritt antal andra ingredienser, som nötter, torkad frukt, frön och sötningsmedel. Blandningen är bakade och skivade i fyrkanter och rektanglar, vilket gör det lätt att transportera. Ätbara frukost barer kan göras hemma eller köpt färdiga.

Äta plats

Vad är frukost barer?


Möbel som är utformad speciellt för att rymma frukost ätare eller visa upp frukost objekt benämns ofta som en bardisk. Frukostbar ofta har en smal bänkskiva och barstolar för sittplatser och kan även innehålla botten hjul, så att baren kan flyttas från rum till rum. Kök öar, fristående räknarna i den historiska stadskärnan i många kök, används också som frukost barer i många hushåll.

Morgon bufféer

Vad är frukost barer?


Många restauranger och hotell eller cruise ship matsalar erbjuder en frukostbuffé för mat som benämns som en bardisk. Sådan frukost barer innehåller ett brett utbud av matvaror och diners eller gäster kan välja något som erbjuds. På samma sätt att sallad barer och skaldjur barer tillåter kunder att välja vad önskar de, frukost barer ger individer frihet att ta så mycket eller så lite av allt som visas.

Röda tråden

Det som förenar alla tre olika typer av frukost barer är frukost. I själva verket är det även möjligt för en person att äta en frukost bar (mat post) när du sitter vid en frukost bar (lappa av möblemang) efter att ha besökt en frukost bar (buffé förlägger)!