mynewspapers.net

Vad är fördelarna med videoanalys?

Vad är fördelarna med videoanalys?


Video analys ger proffs och amatörer både en chans att utvärdera en prestanda eller instans i tid flera gånger. Video analys finns huvudsakligen i sports. I vissa sporter används video analys för att hjälpa tjänstemännen ringa på lekar. Det finns många andra exempel där video analys hjälper situationen också.

Fördelarna med videoanalys i sport

High school, college och professionella idrottslag rutinmässigt video spela in deras övningar och spel. Idrottslag kommer att samråda med videorna för att ge inblick i teknikerna av laget som en helhet och enskilda spelare. Att ha en kamera utanför öga, som registrerar ett team tränar lekar och taktik, hjälper display där något gick fel i en situation eller om något var en framgång. Sport analysera företag, som kontrakteras av lag, kan ta data från videor, sammanställa dem och ge dem till idrottare, tränare och utbildare. Praktiken och idrottsman utbildning kan bromsas, påskyndas eller förstärkt med hjälp av datorteknik och redigering system. Video analys ger också tränare och idrottare möjlighet att få realtid uppspelning på sport teknik, så att de kan följa förändringar i teknik i hela säsonger, karriär eller livstid. Tack vare video analys är det också möjligt att jämföra teknik mot världsrekord brytare och sportens elite. Videoanalys i sport ger idrottare och tränare en möjlighet att undersöka, diagnostisera och sammanställa visuella data som kan vara dissekeras, ögonblick för ögonblick, som är annars inte tillgängliga efter en stund har passerat.

Fördelarna med videoanalys i konst

Videoanalys erbjuder liveuppträdanden en möjlighet inte ofta ges ofta till live aktörer: själv diagnosen teckenanalysen. Mer ofta än inte, kan endast direktören se en prestanda eller repetition och mäta arbetet av skådespelaren. Skådespelarens ego behöver självbelåtenhet dock, och skådespelaren måste att hon godkänner sin egen prestation, ibland. Under repetitionen är det bra att tejpa aktörer utför en hel genomgång av leken. Detta är användbart i avslöjande omedvetna vanor modellen har antagit genom upprepning; som, när inte behandlas, kan leda till glib eller orealistiska föreställningar. Tejpa en repetition prestanda kan också fästa uppmärksamhet av en skådespelare är han "trycka" eller "över egenskap"; som ibland, skådespelaren och direktören är omedvetna om. Samma sak gäller i dans. Dessa liveuppträdanden strävar efter att perfekt själva och deras tekniker, precis som idrottare. Dans, särskilt klassisk dansformer som balett, kräver en precision rörelse. Muskelminne spelar en viktig roll i utför och sport, att om en otränad rörelse är ingrodd i muskel minnet, det blir en svår uppgift att befria er från. Analysera videor övning och repetition hjälper till att förhindra dessa amatör misstag blir kronisk misstag, genom att fånga dem innan de är ingrodd i muskelminne. Lärare kan inte se varje odisciplinerade rörelse eller position och video analys hjälper en dansare utvärdera sig själv och arbeta på sitt hantverk utanför klassrummet. Självvärdering via video analys är ett kraftfullt verktyg för dem som utför för en levande.

Fördelarna med videoanalys i säkerhet

Det finns några missuppfattningar om säkerhet video analys som har vidmakthållits av spion-cam brottslighet visar och filmer av tidiga 2000-talet. Sanningen är, säkerhet video analys är mycket i sin linda, men det är effektivt i vissa avseenden. Övervakningskameror är bra för rörelsedetektering, plattan nummerigenkänning, trafikstockningar upptäckt och rörelsedetektor. Övervakningskamera hjälpa personal i att upptäcka stöld eller olaga intrång. Det är svårt för att urskilja vem personen begår brottet, men brottet upptäckt kan leda till förebyggande av brottslighet. Analys i realtid video stöd säkerhet personal vittne och försöka förhindra brott från äger rum. I olycka högriskområden, har lokala regeringar installera kameror för att spåra personer som bryter mot lagen vid korsningar. I vissa korsningar, om du kör rött ljus, tar en rörelse upptäcka kameran en bild av föraren och nummerplåt. Lagbrytare får då en biljett med posten med en bra motsvarighet till svårighetsgraden av brottet. Eftersom Twin Tower attackerna den 11 September 2001 i New York City, har mest storstadsområdena installerat full övervakning i högriskområden för brottslighet eller terrorism. Denna idé expanderar på övervakningen finns i varuhus och gallerior, men utvidgar tillämpningsområdet för det till korsningar och block av stadsmiljön.

Fördelarna med videoanalys i medicin

Medicinsk personal också utnyttja video analys, ungefär som hur idrottens utbildare dra nytta av den. Yrkesverksamma inom det medicinska området, särskilt fysisk träning och rehabilitering fältet, använda videouppspelning att undersöka och studera en skada för bättre diagnos det. Fysisk utbildare kan också jämföra och kontrastera friska rörelse kontra skadade rörelsen att försöka styra den skadade patienten tillbaka till hälsa. Sakta ner en video av någon som är under sjukgymnastik kan peka ut områden som fortfarande behöver rehabilitering eller felaktig form i rörelse som kan utvecklas till ett annat problem. Videoanalys i medicin bevisar också användbart i att undervisa unga kirurger. Med patientens tillstånd, medicinska anställda kommer att spela in operationen för akademiska ändamål. I ett klassrum, medicinstuderande kan titta på professionella kirurger och genom tar anteckningar på vad de såg, de kan imitera och lära av erfarna professionella kirurger. Inspelning medicinska ingrepp är också bra för arkivering förfarandena för framtida användning av studenter till forskning videor eller användas av proffs att finslipa sina kirurgiska färdigheter genom att imitera operationen säkra rätt muskelminne. Muskelminne är mycket viktigt att kirurger som förlitar sig på en stadig hand att utföra nödvändiga operationen utan att skada den person som genomgår det.