mynewspapers.net

Vad är fördelarna med svavel vatten?

Vad är fördelarna med svavel vatten?


Viktigt att människor som en viktig del av tre aminosyror, svavel är ett mineral som ofta hittas naturligt förekommande fjädrar och nära vulkaniska formationerna. Svavel vatten, antingen direkt från en naturlig källa eller skapad av upplösning kaliumsulfat i vatten, är en alternativ behandlingsalternativ för sjukdomar allt från artrit till akne och erbjuder en rad fördelar för att förbättra din hälsa.

Hudåkommor

Svavel vatten är en möjlig behandling av acne, torr hårbotten och blöjeksem. De som lider av eksem rapportera lättnad från klåda efter användning av svavel. Mineralet är ett vanligt tillägg till krämer, salvor, tvålar eller pulver för att behandla dessa tillstånd. Dessutom Blodstillande eller skölja agenter lägga till svavel vatten för användning efter rengöring med en mild tvål. Detta mineral påverkar huden som en peeling och torkande agent, hjälper huden att kämpa och bryta ner bakterier eller svamp orsakar hudens tillstånd. Även om rapporterna dokumentera den framgångsrika användningen av svavel för hudproblem, inträffar biverkningar ofta. De vanligaste biverkningarna som rapporterats med svavel vattenanvändning inkluderar rodnad, hud missfärgning och exacerbation av hud villkoret i fråga.

Smärtlindring

En annan nyttjanderätt svavel vatten är som ett smärtstillande medel för dem som lider av artrit. Studier visar att artrit drabbade har traditionellt låga nivåer av svavel, erbjuder en möjlig förklaring till svavels smärtstillande effekt. Även om blötläggning i heta sulphur springs är ett sätt för människor att dra nytta av detta mineral, detta innebär att man besöker en plats som har en naturligt förekommande svavel fjädrar, som kan vara obekväm och inte möjligt. Artrit drabbade kan dock skapa sina egna svavel vatten där i blöt genom att lägga till kaliumsulfat deras badkar vatten i förhållandet av 56.7gr av mineralet till 30 gallon vatten. Suger bör vara 15-20 minuter. Badet suger med svavel kan också köpas från hälsa leverans butiker.

Andra fördelar

Svavel vatten har andra positiva egenskaper också. Svavel spelar en viktig roll i produktionen av kollagen, så svavel vatten hjälper till med hudens elasticitet och kan fungera som ett verktyg för att förebygga rynkor. Dessutom, blötläggning i svavel vattenbad är ett effektivt sätt att lindra brännande, smärta och klåda orsakad av hemorrojder. Andra sjukdomar att svavel vatten håller löftet för att lindra är matsmältningsproblem såsom sura uppstötningar, premenstruella frågor, klimakteriebesvär, förhöjda kolesterolvärden och högt blodtryck. Svavel är också högt koncentrerad till proteinet keratin, som är ansvarig för att stärka naglar och hår. Svavel vatten får stöd keratin i denna process.