mynewspapers.net

Vad är fördelarna med svavel 8?Svavel 8 är en anti-mjäll hår vård. Den innehåller 2 procent svavel och har en distinkt lukt. Det är en populär produkt för afroamerikaner och håller håret och hårbotten ser frisk och flake-fri. De mest populära svavel 8 produkt är gula badkaret av den ursprungliga formeln för balsam. Samma konditionering behandling finns även i en ljus formel, som inte är så fet. Svavel 8 finns även i schampo, konditionering sprayer och en formel för barn.

Mjäll kontroll

De flesta människor använder svavel 8 att minska och förebygga mjäll. Svavel 8 även lindrar kliande hårbotten är associerad med mjäll. Produkten som påstår sig göra håret mer lätthanterligt, mjuk och frisk ser genom att ta bort mjäll flingor.

Återfuktande

Svavel 8 hjälper återfuktar torrt hår. Den ursprungliga formeln innehåller balsam för att mjuka upp håret och lägga glans. Anti-mjäll egenskaperna återfukta hårbotten också.

Hårväxt

Många svavel 8 användare hävdar att produkten hjälper håret växa. Mineraler som magnesium, kisel, zink och svavel främja sund hårväxt. Svavel 8 innehåller 2 procent svavel.