mynewspapers.net

Vad är fördelarna med samarbete fritidsaktiviteter?

Vad är fördelarna med samarbete fritidsaktiviteter?


Co-kursplaner eller läroplanen aktiviteter inkluderar atletisk, akademisk konst och kulturella händelser som sker utöver den normala akademiska läroplanen. Elevernas deltagande i sådan verksamhet är oftast på frivillig grund; och händelserna inträffar vanligtvis före eller efter ordinarie skoldag. Samarbete fritidsaktiviteter främjas ofta av föräldrar och lärare eftersom tiden har visat att en unges deltagande kan dra av honom i ett antal olika sätt och bidra till att forma honom till en väl avrundad individ.

Lagarbete

Studenter som deltar i samarbete fritidsaktiviteter få samarbetsförmåga. Eleverna känsla en av tillhörighet och enighet. Kommunikationsförmåga förbättras, och eleverna lär sig att fungera bra med andra, att turas om och ha tålamod. Detta är de kunskaper som eleverna kan använda i framtida karriärer och i relationer med familj, vänner och medarbetare. Lagarbete leder till ökat självförtroende när studenter känner stöd från kamrater.

Träning

Många samarbete fritidsaktiviteter främja en sund och aktiv livsstil. Athletic frivilliga aktiviteter som fotboll, fotboll, spåra, dansa, heja ledande och Visa kör alla innebär förflyttning av kroppen. Typ av kardiovaskulär träning som sker under dessa program ger energi till deltagarna, att hålla eleverna i klass. När en student upprätthåller en hälsosam livsstil, han är mindre sannolikt att bli sjuk och är därför mindre sannolikt att missa skolan. Hälsosam livsstil student antar i unga år genom samarbete fritidsaktiviteter ofta följer honom under hela sitt liv, vilket gör honom till en hälsosam och pålitliga medarbetare.

Riktning

Eleverna deltar i aktiviteter utanför skolan är mer benägna att få en känsla av riktning. En elev kan välja en specifik karriärväg på grund av hans prestationer i samarbete fritidsaktiviteter. Till exempel kan en student som har hans debatt eller tal team inser han vill bli politiker eller advokat. Samarbete fritidsaktiviteter kan också leda eleverna att närvara vid en högskola eller ett universitet. Student kan få ett stipendium baserat på hans prestation i en co-ämnesövergripande verksamhet eller han kan bli inspirerad att ytterligare fortsätta sin kärlek till en viss sport eller intresse i college.

Positiva erfarenheter

Deltagande i samarbete fritidsaktiviteter främjar positiva erfarenheter som lagarbete, motivation och att nå mål. När en elev är involverade i en verksamhet som läroplanen, är han mindre benägna att engagera sig i negativa och skadliga program som drog- eller alkoholmissbruk använda, vandalism eller gänget inblandning. Dessutom har de flesta skolor regler som säger att alla studenter som har gjort dåliga val som drog- eller alkoholmissbruk användning eller misslyckas i alla klasser är förbjudna från att delta i co-läroplanen händelser. Detta kan motivera studenter som tycker om att spela sport och andra aktiviteter att leda en Drogfri livsstil och upprätthålla bra betyg.