mynewspapers.net

Vad är fördelarna med Propolis?

Vad är fördelarna med Propolis?


Stärka immunsystemet skyddar mot tecken på åldrande, vissa sjukdomar och allmän känsla av ohälsa. Försök att hitta definitiva medicinska botemedel för ohälsa och sjukdom i det vetenskapliga samfundet har pågått i decennier. ibland med stor framgång, men andra gånger bara producerande besvikelse. Det är ett möjligt botemedel, känd för år men inte allmänt utnyttjad---den naturliga produkten Propolis. Fördelarna med detta ämne är uppenbara för de som känner till den.

Vad är Propolis?

Vad är fördelarna med Propolis?


Propolis är ett naturligt ämne som gjorts från sap av särskilda träd som poppel, willow, Björk och hästkastanj. Denna sap har starka antibiotiska egenskaper som arbetar för att skydda träden mot infektioner. Bina också ta sap, metabolisera det och återgå till kupan där andra bina blir immun genom direktkontakt. Forskare testar Propolis som behandling för flera kända sjukdomar och tillstånd av immunitet hos patienter.

Fördelarna med Propolis

Vad är fördelarna med Propolis?


Tas som ett dagligt tillskott, har Propolis rapporterats av många användare som ger dem bättre fysisk och psykisk hälsa fördelar. Användning i aktuell form kan intensifiera regenerering av skadad vävnad på sår, brännskador eller infekterade hudpartier. I århundraden var ämnet används i många länder som en antioxidant, antibakteriella, medel mot svamp och antiviral behandling. I avlägsna områden och mindre utvecklade länder används Propolis som ett substitut för penicillin och andra vanliga antibiotika.

Historia

Vad är fördelarna med Propolis?


Propolis upptäcktes och bortglömda av flera civilisationer hela tiden. Tidiga stammar tros har förstått dess fördelar, men den första inspelade omnämnandet av det var av tidiga grekerna som också gav den dess namn som översätter som "försvar." Under medeltiden i Europa, var Propolis ansedd folkmedicin och skys av alla utom bönder. I mitten av 1970-talet, danska och franska forskare upptäckte det igen och återinfört dess begreppsmässiga användning tillbaka till världen.

Biverkningar

Vad är fördelarna med Propolis?


Propolis anses vara en icke-giftig substans, men som med de flesta mediciner, tillfälliga biverkningar är möjliga. Vissa personer som använder Propolis har upplevt allergiska reaktioner såsom hudutslag, svullnad, eksem, rodnad eller feber. Vissa personer med allergi mot bi-relaterade produkter varnas också för att undvika dess användning.

Slutsats

Propolis har många naturligt läkande och förebyggande program. Med många hälsosamma fördelar tillgängliga genom att använda det, kan denna naturliga substans få framträdande plats i den medicinska världen.