mynewspapers.net

Vad är fördelarna med kinesiska Silver bollar?

Vad är fördelarna med kinesiska Silver bollar?


Kinesiska silver bollar är den mest grundläggande formen av Baoding Balerna. Baoding Balerna få sitt namn från staden Baoding i provinsen Hebei, Kina. Kinesiska Baoding Balerna har sitt ursprung i denna stad. Även om silver bollar är den mest grundläggande stilen, inkluderar andra stilar av Baoding Balerna lackerad och lackerad bollar. Hälsofördelarna med bollar, är dock den samma.

Chi flödet

Traditionell kinesisk medicin baseras tungt på begreppet chi. Chi, ursprungligen mer av ett filosofiskt begrepp än ett medicinskt begrepp, är en livskraft som är både osynlig och ständigt i rörelse. Många hälsoproblem är diagnosen utifrån en kinesisk läkare analys av en persons chi. diagnosen är ofta av chi blockerat vid en viss tidpunkt. Kinesiska Baoding bollar, vare sig de mer utsmyckade bollarna eller silver bollar, sägs förbättra flödet av chi i hela kroppen. I vissa fall, kan en person förbättra flödet av chi helt enkelt med hjälp av silver bollar. I andra fall kan en kinesisk läkare föreslå användning av dessa bollar som del av en mer omfattande behandling som skulle kunna omfatta örter eller akupunktur.

Akupunkturpunkter

Handen har en rad av akupunktur eller akupressur punkter som går från botten centrala handen, upp mitten av handflatan och genom botten på långfingret. Några punkter ligger på mellersta palm till höger och vänster om den linjen som löper från centrum av lägre palm till spetsen på långfingret. Organ som påverkas av chi flödet av dessa punkter bland andra ögon, lungor, hjärta, könsorgan, lever och mage. Genom att rulla silver bollar, stimuleras dessa punkter för att släppa någon chi blockeringar som påverkar de organ som är associerade med de olika punkterna.

Fingerfärdighet

Förutom de traditionella kinesiska medicinska fördelar som förknippas med silver bollar eller annan typ av Baoding Balerna, kan roterande bollar i handflatan bidra till att förbättra eller bibehålla fingerfärdighet i handen och handleden. Baoding Balerna är vred i handflatan med bara fingrar och hand rörelse. Två små eller medelstora bollar är en gemensam utgångspunkt. Som din hand lossnar och blir mer händiga, kan du arbeta med större bollar. Andra lägger till fler bollar; några duktiga utövare kan snurra fem eller fler bollar i varje hand.