mynewspapers.net

Vad är fördelarna med hemmagjord yoghurt?

Vad är fördelarna med hemmagjord yoghurt?


Yoghurt är känd för sina många näringsmässiga fördelar. Yoghurt är full av goda bakterier, även känd som probiotika. Köpta yoghurt har många olika tillsatser och konserveringsmedel som döda de goda bakterierna yoghurt har naturligtvis mycket. Köpta yoghurt kan också bli dyrt när du köper många lilla behållare. Det finns många fördelar med att Hemgjord yoghurt.

Billig att göra

Vad är fördelarna med hemmagjord yoghurt?


Hemgjord yoghurt är ett kostnadseffektivt val jämfört med priserna på affären yoghurt. Ingredienslistan för Hemgjord yoghurt är kort och mycket billigt. Mjölk är den viktigaste ingrediensen, och en gallon mjölk är mycket billigare än att köpa ett flertal mindre behållare med yoghurt som kan kosta 50 cent styck.

Hälsosammare val

Hemgjord yoghurt är friskare än köpta yoghurt eftersom det har mer probiotika. Probiotika lever längre ju fräschare de är. Köpta yoghurt kan sitta på hyllor i veckor innan det går dåligt, och sedan probiotika långsamt dör. Hemgjord yoghurt är också friskare än köpta yoghurt eftersom du styr vad som händer i den. Det finns ingen anledning att oroa sig för alla olika tillsatser och konserveringsmedel med Hemgjord yoghurt.

Lätt att göra

Hemgjord yoghurt är mycket lätt att göra. Ingredienserna blandas och fermenteras. Det tar ca åtta till 10 timmar för yoghurt jäsa, då det är redo att äta. Du måste planera i förväg innan du kan njuta av Hemgjord yoghurt.

Ändlösa smak alternativ

Hemgjord yoghurt har mer smak val än köpta yoghurt eftersom du kan lägga till vad du vill yoghurt. Du kan bestämma vilken typ av mjölk som du vill använda, vilken typ av smaker att använda och hur söt eller tårta du vill ha den.