mynewspapers.net

Vad är fördelarna med Epsom Salt bad?

Vad är fördelarna med Epsom Salt bad?


"Att få ett virus är kroppens sätt att tvinga oss att avgifta och en Epsom salt bad är en av våra favorit rekommendationer för en skonsam avgiftning," säger Dr. Margaret Philhower. Epsom salt är en naturlig, ofarlig tillägg som kan hjälpa kroppen bekämpa sjukdom, reparera skadade muskler och lugna stress. En Epsom salt bad är inte bara en avkopplande tillflyktsort; Det kommer faktiskt göra dig friskare.

Vad är Epsom Salt?

Epsom salt är en sammansatt magnesiumsulfat. Även om det kallas "salt", den har inte samma komponenter är det mer vanligt bordssaltet. Epsom salt är uppkallad efter staden Epsom, England, där föreningen producerades först av destillering det från vatten.

Vikten av Magnesium

Magnesium är ett viktigt mineral i kroppen fungerar väl och Office kosttillskott rapporterar att de flesta amerikaner inte får tillräckligt med magnesium i sin kost... Magnesium i Epsom salt har flera fördelar, och kan hjälpa kroppen att övervinna magnesium brister.

Fördelarna med Magnesium

Vad är fördelarna med Epsom Salt bad?


Magnesium har visat sig hjälpa lätthet stress och förbättra koncentration, vilket leder till gemensamt utnyttjande av Epsom salt som ett badsalt. Magnesium är också viktigt för muskler och nerver ska fungera korrekt. Dr. Margaret Philhower citerar magnesium som ett bra komplement till "slappna av muskler och spola mjölksyra ur dem" Enligt Epsom Salt rådet är blötläggning i ett badkar med Epsom salt en av de mest effektiva sätten för kroppen att absorbera magnesium.

Fördelarna med sulfater

Enligt Epsom Salt rådet är sulfaterna i Epsom salt också fördelaktigt. Sulfater kan hjälpa kroppen spola toxiner och absorbera näringsämnen mer effektivt. Sulfater komplettera magnesium's fördelar för leder och vävnader. Sulfater har också visat sig att förebygga eller lindra migrän.

Med hjälp av Epsom Salt i ett bad

Epsom Salt rådet rekommenderar att lägga två koppar Epsom salt till en standard storlek badkar, Dr Philhower rekommenderas upp till fyra koppar. För stora eller trädgård badkar, kan du öka mängden, upp till fyra koppar. Du kommer uppnå största möjliga nytta om du njuta tre gånger i veckan, minst 12 minuter varje gång.

Var köpa Epsom Salt

Nästan alla apotek kommer att bära Epsom salt. Denna grundläggande form kommer att fungera bra som tillsats till ett varmt bad. Flera företag erbjuder Epsom salter oljebad med dofter och färgämnen, att öka de sensoriska erfarenheter av badet. Om du köper anpassade Epsom salter oljebad, vara säker på att basen av saltet magnesiumsulfat.