mynewspapers.net

Vad är fördelarna med att vara en militär hustru?

Vad är fördelarna med att vara en militär hustru?


Att vara en militär hustru kan betyda massor för att flytta och långa perioder av separation från din man. Lyckligtvis, militären ger många fördelar för att lindra svårigheter, från rabatterad shopping och aktiviteter kan stödjas genom övergångar. Att vara en militär hustru innebär att du har ett inbyggt system för stöd till ditt förfogande, och det är viktigt att lära sig att dra nytta av möjligheterna som finns att hjälpa dig att leda ett lyckligt och hälsosamt liv.

Bostäder

När de bor på en militärbas, ges kvalitet regeringen bostäder till familjer. När regeringen bostäder inte är tillgänglig, ges en grundläggande bostäder ersättning (BHA) till priser som gör service medlemmar ska ha noll out-of-kostnader. Detta minskar den ekonomiska bördan på hustru och familj, och gör regelbundna drag en lättare övergång.

Resor

Det är en särskild förmån som en militär hustru för att kunna resa och bo i olika delar av landet och världen. Militären gör det enkelt genom att erbjuda massor av omlokalisering information och tjänster för militära fruar. Tillgängliga resurser inkluderar rörliga checklistor, skada/förlust skydd, gör det själv (DITY) drag, installationsguider, erbjudanden och rabatter, försäkringar, hjälp husdjur, frakt och lagring, och rabatt resa.

Hälso- och försäkringsförmåner

Hälso-och täckning för militära hustrur och sina barn är utmärkt och prisvärd. Medan många människor i detta land kämpar för att ha råd med sjukvård, garanterar militären att familjer deras militärer får den vård de behöver till en rimlig kostnad med TRICARE. Livförsäkring fördelar försörjer familjen om make dödas i aktiv tjänst.

Rabatter

Det finns över 700 företag som framföra sitt tack till militära militärer och deras familjer genom rabatter. Från tema parker och restauranger till mobiltelefoner och auto lån får militära fruar många rabatter som icke-militära medborgarna inte. På bas, kommissarie, utbyten och MWR (moral, välfärd, och fritids) privilegier finns ofta. Detta gör att militära fruar att använda många av de base anläggningar gratis eller till låg kostnad, och kan omfatta matvaror, båtuthyrning, filmer, bibliotek och auto care.

Gemenskapens

När du är en militär hustru har du en inbyggd gemenskapen att stödja dig. Du gå överallt möter du andra militära hustrur som kan förstå och sympatisera med din situation. Du kan dela stolthet, glädje och sorg i den täta militära gemenskapen.

Utbildning/möjligheter

Militära fruar kan dra nytta av gratis och billiga pedagogiska möjligheter som finns till dem. Det finns över 4000 militär-vänliga skolor som kan erbjuda dig särskilda kredit, bidrag, flexibla klass scheman och mer, bara för att vara en militär hustru. Militären uppmuntrar fruar att fullfölja sina egna drömmar och ambitioner samtidigt stödja sina män.