mynewspapers.net

Vad är fördelarna med affischer för reklam?

Vad är fördelarna med affischer för reklam?


Med reklam ansträngningar ofta centrerade kring TV, Internet och sociala nätverk, kan många ifrågasätter fördelarna med att använda affischer för att annonsera. Affischer har dock fortfarande en stor många fördelar som är jämförbara med sina högteknologiska motsvarigheter. Samtidigt enkel, kan affischer leda till fler kunder än moderna media-baserade reklam ensam. Det viktigaste att veta är att ingen reklam medium kommer att vara helt effektiv på egen hand, och bör användas tillsammans med andra.

Kostnadseffektiva

Först och främst är skapa och hängande affischer ett billigt sätt att trumma upp kunder. Den genomsnittliga kostnaden att köra en 30-sekunders reklamfilm kan vara från £162,500 £ 260 000. Annonser på Google eller Facebook kan kosta allt från femtio cent till £1.30 för ett klick på din länk för en kund. Baserat på storleken på din affisch, kan du ha ett utskrivet från 60p till £26. Beroende på placering, kan denna affisch potentiellt ses av hundratals eller tusentals människor och, av vissa, mer än en gång.

Effektiv

Om affischer var inte effektivt för reklam, du skulle inte se filmaffischer i tunnelbanan posterar eller rappade på skyltar på sidorna av byggnader. Poängen är, desto fler människor se reklam för en produkt, desto mer sannolikt kommer att vara att de kommer att ta en titt på produkten. Således, om en kund ser din affisch i ett skyltfönster eller på en anslagstavla, och sedan ser en ad-länk, kan han vara mer benägna att klicka på annonsen.

Trovärdighet

Med affischer för annonseringen har varit en tradition för en mycket lång tid. Därför är det en testad och effektiv kanal för reklam. Jämfört med andra former av reklam, är affischer mer trovärdig för allmänheten eftersom de visas på offentliga platser och är mer tillgänglig. Om produkten är berättigade eller inte, litar många konsumenter på vad de ser på en affisch.

Kontrollerbar

Medan TV och Internet-reklam kan vara inriktad mot din potentiella målgrupp, finns det ingen garanti att den specifika personer du försöker rikta kommer att vara de som kommer att se den. Säg att du designa ett onlinespel om pirater och annonsera med Google. En student kan skriva en historia rapport om Svartskägg, så när han utför en sökning på Internet, din annons dyker upp och han klickar på den. Han har inget intresse av ditt spel, så du bara har betalat för en bortkastad klick. Dock med affischer, kan du hänga dem på platser där du vet att din målgrupp kommer att se dem. Till exempel, om du är en författare, garanterar att placera en affisch i en bokhandel eller bibliotek att din målgrupp kommer att titta på affischen.