mynewspapers.net

Vad är fönstret tegel mögel?

Vad är fönstret tegel mögel?


Ett fönster är installerad i en metall eller trä ram byggt in i väggen. Där ramen och yttre rangerbangård möts finns en liten lucka mellan materialen. Att täcka denna lucka och ge utsidan av fönstret ett snyggare utseende, är en tegel mögel fäst. Tegel mögel är gjord av trä, trä komposit, aluminium eller PVC och fick sitt namn eftersom tegel var en gång den vanligaste yttre fasaden eller inför.

Wood

Vad är fönstret tegel mögel?


Traditionellt, var tegel mögel gjorda av trä. Trä är en bra isolator mot värme och kyla och kan målas lätt. Dess huvudsakliga nackdelen är att över tid exponering för vatten och sol kan orsaka att ruttna och spricka. Förr i tiden gjordes gjuta av hårda träslag som varade i många år men på grund av dagens kostnader för virke, nästan alla är gjorda av mjukare skogen som inte står för element också.

Trä komposit

Trä är komposit tillverkade med sågspån och lim sammansättning täckta med PVC. Fördelarna är att de isolerar bra, inte ruttnar och ger en tålig exteriör mot vädret. Nackdelarna är att de tenderar att dela när spikas, så du bör förborra hålen spik.

Aluminium

Alla aluminium formar är formade aluminium och ger ett långvarigt alternativ. De accepterar inte färg mycket väl och eftersom aluminium inte är en bra isolator, de ger inte mycket skydd från den utvändiga temperaturen. Alla-aluminium formar är oftast bara används i varmare klimat.

PVC

Vad är fönstret tegel mögel?


Alla PVC formar är lätt och enkel att skära. Som aluminium är de en långvarig alternativ till trä. PVC har liknande nackdelar som aluminium i att det inte tar färg också. Men mest kommer i en mängd färger mer enkelt matchar ditt hem windows och trimma.