mynewspapers.net

Vad är ett PTC solenergi betyg?Ett PVUSA Test beräkning betyg används solceller solar system att mäta den energi som produceras av en solar powered system. Till skillnad från andra system, såsom i STC betygssystemet, gäller PTC betyg både inverter och modul effekt jämfört med klimatförhållanden och solar lokalisering.

Historia

PTC rating systemet utvecklades av PVUSA, ett Kalifornien-baserade solar forskning och utvecklingsprojekt som bildades 1986 som ledde sol utveckling och forskning i USA under hela projektets existens. PVUSA slogs samman till California Energy Commission under ledning av Sacramento kommunala verktyget efter tolv års verksamhet. Projektet lades ner år 2000, även om beräkningarna som används för att utveckla PTC betyg används fortfarande till PV solpaneler från och med år 2011.

Rating

För att slutföra en PTC betyg, måste en serie matematiska beräkningar slutföras baserade på produktionen av solar modulen bygger på 1000 watt per timme, med en PV module temperatur på 77F, enligt National Renewable Energy Laboratory. För att tilldelas ett PTC betyg måste en solar PV module uppfyller ASTM G173-03 standard spektrum. Klimatförhållanden som kan påverka klassificeringen är vindhastighet och omgivningstemperatur på miljön där PV modulen är installerad. Dessa klimatförhållanden och miljöfaktorer överförs till en matematisk beräkning att skapa den PTC betyget.

Förluster

Användning av PTC omdömen är kontroversiell på grund av den upplevda av systemet att ta hänsyn till de förluster som kan orsakas vid användning av en PV modul av miljö- och slitage på systemet. Förluster kan orsakas på grund av modul nedsmutsning, skuggning och försämring. I betygssystemet tar inte hänsyn till extrema temperaturer som kan orsaka solar förluster och ett underskott i betyg tillverkare. Andra förluster kan också orsakas av det geografiska läget av modulen, inklusive integreringen av modulen i ett takläggning system som är en vanlig orsak till modul förluster.

Klassificeringar

Användning av PTC betyg är bara en form av betyg för tillverkning av PV solpaneler. Den fabrik standard betyget på en sol modul ges av tillverkaren av modulen, mätt som kilowattimmar per dag används av modulen. Factory standard ratings är kända i STC manskap och erbjuds tillsammans med PTC betyg.