mynewspapers.net

Vad är en tjur Horn Lip Lift?

Vad är en tjur Horn Lip Lift?


Högt hailer lip lift är en kirurgisk kosmetisk förfarande inneburit att lyfta och sticka ut överläppen till göra den fylligare och mer ungdomlig letar. Detta förfarande är populärare i plastikkirurgi cirklar på grund av dess enkelhet och positiva resultat.

Högt Hailer Lip Lift

Högt hailer lip lift är en plastikkirurgi teknik som bygger på en megafon formade snitt under näsan för att ta bort några av hud som är ovanför överläppen. Ta denna hud, är därefter klyftan stängd, dra huden under den uppåt och thus att göra överläppen mer uttalad.

Den kosmetiska mål

Målet med en lip lift är att göra läppar som sag naturligt eller från åldrande ta en mer ungdomlig och lyft utseendemässigt. När människor åldras, deras hud slappnar, orsakar överläppen att vika tiden leder till de tunna läpparna förknippas med äldre människor. Ett annat möjligt tillägg till högt hailer lip lift är en fett injektion att göra läpparna ännu mer fullt ut. Lip lift gör mer av tänderna också synligt när patienten är leende, att göra deras leende större och mer ungdomlig.

Varning

Precis som någon kirurgisk teknik medför en lip lift genom högt hailer strategi risker. Fråga din läkare innan du går ombord på någon kosmetisk kirurgi, även något så till synes enkelt som en lip lift.