mynewspapers.net

Vad är en Tattoo shoppaassistent lön?

Vad är en Tattoo shoppaassistent lön?


Tatueringar blir mer socialt acceptabelt än de var för bara några decennier sedan. Motsvarande, fler och fler människor blir intresserade av kroppskonst och ändring och få tatueringar. Om du är en ivrig tatuering entusiast, kanske du kan hitta en intressant och konstnärliga karriär som tatuering assistent. Vilken typ av lön tjänar du kan variera avsevärt beroende på områdena av hjälp du ger - konstnärligt, klerikala eller en kombination av två.

Lärling lön

Den vanligaste tatuering assistent positionen i branschen är en lärlingsutbildning. Tatuering lärlingar är konstnärer som ingår ett avtal med studio ägare som gör det möjligt för dem att lära sig konsten att tatuering i utbyte mot hjälpa ägaren-- eller konstnärer--runt tatuering butik. Vanligtvis, om du hjälper tatuerare genom en lärlingsutbildning du kommer inte att betalas. I vissa fall kan du även vara skyldig att betala för din lärlingstid. I antingen scenario, kan du förvänta dig att bistå butiksinnehavaren och tatuering konstnärer i en mängd olika arbetsuppgifter som att göra stenciler, förberedelser kunder för tatuering förfaranden, sterilisering utrustning och rengöring tattoo studion. Du kommer också att utföra flera tatueringar kostnadsfritt inom ramen för din utbildning.

Tatuering receptionister och assistenter

Många tatuering studios som inte är intresserade utbildning nya tatuerare men behöver hjälp med dagliga operativa uppgifter hyra receptionister och butiksbiträden att lätta deras last. Som receptionist i en Tatueringsstudio du hantera grundläggande kontorister och receptionen tullar som greeting gäster, svara telefoner, med utnämningar, visar flash art och pris ska bläddra kunder och förklara tatuering processen. Tatuering assistenter tar vanligtvis på samma skyldigheter som lärlingar, men de inte är intensivt utbildade att utföra tatueringar; de försök. Beroende på tattoo studion kanske du att skaffa sig ett jobb som receptionist och assistent i en position. Enligt webbplatsen "Helt enkelt upptagen" karriär tjänar tattoo shop receptionister och assistenter mellan £9,100 och £22,100 per år under 2011.

Tips

Om du arbetar som en tatuering assistent, receptionist eller obetalda lärling, kan du ofta gånger räkna ta emot kontanter tips från klienter. Lärlingar som utför tatueringar traditionellt får inte betalning, men det är vanligt att beskyddare till spets konstnären och frivilliga dricks är din att behålla. Assistenter och personal också får tillfällig tips från kunder--men inte så ofta som konstnärer--för att hjälpa konstnärer och säkerställa bekvämligheten av klienter. till exempel att föra dem vatten, kaffe eller läsa material.

Delägare eller investera assistent

Även den faktiska mängden inkomst varierar av etablering och enskilda företag avtal, i vissa fall har en tattoo shoppaassistent rätt till en lön baserat på mängden vinst genereras av tattoo studion. Vinstandelar betalningsplaner används vanligast av tatuering butiker som anställer familjemedlemmar eller assistenter som har en finansiell investering i verksamheten. Det är svårt att fastställa din exakta lön som en vinstdelning tatuering assistent, men PayScale.com rapporter som i 2011 tattoo shop ägare kan tjäna mellan £22,929 och £37,323 per år. Beroende på dina individuella avtal sannolikt du kommer att tjäna en lön inom dessa regioner.