mynewspapers.net

Vad är en stuga stil hus?

Vad är en stuga stil hus?


Om du vill ge ditt hem en mysig look, kan lantlig stil vara rätt väg att gå. Stuga-stil hem följer inte hårt och fort decorating regler. de är alltid välkomnande och varm. Cottage stil spänner från små, land bungalows till större, seaside homes. Bästa leta efter ditt hem är det du gillar mest. Den goda nyheten är du kan dra idéer från många mönster och skapa din egen stuga-stil hem på nolltid.

Möbler

Alternativ finns i överflöd när det gäller att möblera din stuga. Välj bitar som passar stämningen i varje rum. För en informell titt, nödställda möbler, brukar finnas billigt pris på varvet försäljning och loppmarknader. Ekmöbler förbättra alla stuga utseende eftersom de smälter väl med både avslappnade och formella inredning. Ett annat alternativ är smidesjärn möbler, som går med informella och formella ser när du skapar en intressant atmosfär. Prova att måla möbler för att lägga till ställen av färg i rummen.

Tillbehör

Tillbehör förbättra rum och lägga till tecken. För ett land stuga utseende, använder täcken i sovrum och hänga quilt samplers i vardagsrummet. Blomsterarrangemang lägga till färg och en touch av naturen i varje rum. Vintage bitar med tecken till moderna stugor samt land stuga bostäder. Leta efter ljuskronor, inramade speglar, mattor och lampor som förenar element i ditt hem inredning. Försöka matcha antika Ljusstakar och ramar med en spegel för ett enhetligt utseende.

Fönsterbehandlingar

Välj fönsterbehandlingar som förbättrar stilen på din stuga. Om ditt hem utseende är avslappnad, gå med randig eller rutig tyg. En annan casual look är Pläd. Om din stuga är romantisk, hänga mjukare fönsterbehandlingar, såsom aktre språnget, eller spetsar. Oavsett vilken stil väljer du surround windows med tyg.

Exteriör

Lantlig stil hem har en mängd olika exteriörer, alltifrån stenarbeten till trä ytterväggar. Vissa stugor har stuckatur exteriörer, medan andra har välvda windows. Ett annat alternativ är ceder skakningar, som är vanligt på stranden stugor. Gå med exteriör färger såsom snäcka blå, vit, smörig gul eller blekt grönt. Rottingmöbler på verandor och blomlådor lägga charm till stugor. Förbättra stuga utseendet med en sten eller tegel gångväg.