mynewspapers.net

Vad är en prinsessa linje klänning?

Vad är en prinsessa linje klänning?


En prinsessa linje klänning är en variant av den a-linje klänningen. För att förstå vad ser en prinsessa linje klänning ut, måste du först förstå förståelsen av en a-linje klänning. På grund av likheterna mellan de klänning är det viktigt att observera linjära raderna som raden prinsessa klä skapar från livstycket av klänningen till sin fåll linje.

Beskrivning av en a-linje klänning

En a-linje klänning stil är tät på livstycket och flammar ut mot botten av klänningen. Eftersom klänningen ser ut konturerna av en övre fall A, kallas det en "A-linje" klänning. Från botten av bysten till raden nertill, borde a-linje klänning utvecklas smidigt. A-linje klänning är tidlösa och mycket mångsidig. Det kan bäras till mycket formella frågor men kan också vara ett bra alternativ för tillfälliga evenemang.

Som kan bära en a-linje klänning?

A-linje klänningar kan bäras av många kroppstyper på grund av deras användning av vertikala skenbara, som hjälper dig definiera någon midja. Du kan hitta A-line klänningar i alla längder, och därför denna viss styckningsdel smickrar de flesta kroppstyper.

Princess linje klänningEn prinsessa linje klänning är en mer dramatisk ta på a-linje skär. Princess linje klänning cut är den mest dramatiska variationen av a-linje klänning. Formatmallen belyser livstycket portion av klänningen med hjälp av linjär falsning och paneler som startar från halsringningen av klänningen och fortsätter att fållen. Princess klänning ger en bantning effekt eftersom dessa linjära paneler Rita en observatörens öga på längden ner i sömmarna av klänningen.

Tyger som fungerar bäst

Vad är en prinsessa linje klänning?


Eftersom a-linje och princess klänning linjestilar är så mångsidig, det finns många tyger kan du välja. Så, överväga tillfället. Charmeuse silk är ett bra alternativ för en enkel men vacker titta på grund av tyget är förmåga att flöda slappt. Välj peau de soie, en typ av siden eller satin om du letar efter en formell men tillsammans titta eftersom dessa tyger bibehålla sin form. A-Line och princess linje klänningar kan också vara utsmyckade med spets över toppen textilvara eller pärlarbete.

Vad gör stilen så stor?Eftersom a-linje och princess linje klänningar är smickrande på de flesta kroppstyper, tenderar denna klänning stil att vara mycket populär. Princess linje klänningen är mest tilltalande eftersom det skapar ett magert, lång, linjär utseende, vilket gynnar kortare kvinnor eller personer med bredare midja. Snitt och fullheten av dessa klänningar dölja större lägre organ också. Om du försöker på en a-linje eller princess klänning, är chansen du kommer ser bra ut i den.