mynewspapers.net

Vad är en power plate oscillator?

Vad är en power plate oscillator?


Power plate oscillatorer använder varierande priser av vibrationer att bränna muskler fett och bygga muskeltonus. Vissa tillverkare hävdar de erbjuder fysiska fördelarna med ett komplett gym träna i en bråkdel av tiden. Tillverkarna hävdar också att makt plattorna kan ge hälsofördelar alltifrån förbättrad blodcirkulation, en snabbare ämnesomsättning och ökad bentäthet.

Funktion

Power plate svängning skiljer sig till linjär och kolv-baserade vibrationer i att ett ben rör sig i en uppåt riktning som annan flyttas ner. Detta orsakar en kraftigt minskad påverkan på ryggraden som komprimering kraft flyttar upp ena benet är balanserad från nedåtgående kraften i det andra benet. Kolv och linjära svängning, på grund av det öka trycket på ryggraden, kan leda till smärta och obehag.

Kontrast

Normala träningsmetoder förbättra muskeltonus som kroppen tvingas reagera på lyft vikter, vilket skapar en extra gravitationella kraft på kroppen. Däremot gör power plate svängning att kroppen reagerar genom accelererad styrkan av plattorna. Svängningen uppstår med sådan förbättrad hastighet, musklerna är chockade över in i att växa snabbare. Detta innebär också att power plate sessioner är vanligtvis mycket kortare varaktighet än gym pass.

Övningar

Det finns ett antal övningar som kan utföras på oscillerande makt plattor. Rörelser kan vara statisk, som helt enkelt står på den vibrerande plattan eller placera händerna på den. De kan också vara dynamisk, vilket innebär normalt rörelser sådan knästående eller kliva som plattan svänger. De flesta gym pass kan replikeras för att fungera på önskat muskelgrupper använder makt plattor.

Äldre människor

Äldre personer som hittar de ansträngande rörelser krävs av gym pass svåra att genomföra fördel från använder vibrerande makt plattor. Plattorna skapar mindre påverkan än att gå. Ökad blod flöde orsakas av plattan svängningar hjälper till att förbättra cirkulationen hos äldre och stärka benvävnad.

Skada återhämtning

Power pläterar också hjälpa människor som lider av problem med rygg, gemensamma och artros. Plattorna är vanligtvis säkert att använda för dem som återhämtar sig från knä- och höftplastik operationer, på grund av den låga effekten av svängningen. Upprepad användning av power plattorna får stöd healing genom att stärka muskeltonus och stödja återhämta lederna. En medicinsk konsultation bör dock göras som en extra försiktighetsåtgärd innan de bestämmer sig någon träningsprogram.