mynewspapers.net

Vad är en bra present till en pojkes 8th grade examen?

Vad är en bra present till en pojkes 8th grade examen?


Vissa skolor vilja göra en stor fest för 8: e klass gradering, som är en speciell milstolpe i en pojkes liv. Examen från 8: e klass visar att pojken är redo att bli mer oberoende. Gymnasiet är stormsteg men han har fortfarande tid att fira hans prestationer under sommaren.

Presentkort

Presentkort är tankeväckande eftersom pojken lär sig ekonomiskt ansvar. Köp ett presentkort för en butik som pojken älskar. Eller få ett presentkort till köpcentret så att han kan köpa något från någon butik i gallerian. Personliga presentkort Visa att du är villig att lägga fram några extra ansträngning. Vissa företag tillåter dig att ladda upp ett fotografi och pojkens namn på ett betalkort kort gåva som kan användas var som helst.

Böcker

En bok är ett omtänksamt sätt att Visa pojken att han bör inriktas på akademiker. Köp en bok om hans favorit ämne att ge honom något att läsa under sommaren. Eller köpa en bok om ett ämne i skolan att pojken är verkligen intresserad av att studera. Inspirerande böcker som täcker liv lektioner är lämpliga. Andra ämnen av böcker som du kan köpa är offentliga tal och college.

Elektronik

Viss elektronik kan hjälpa pojken fokus på hans akademiker i high school. Exempelvis köpa honom en trevlig ny bärbar dator så att han kan skriva sina papper på den. Eller köpa en Livescribe Smartpen, vilka poster ljud, om pojken behöver hjälp med sina anteckningar färdigheter. Viss elektronik är lyxvaror som kan hjälpa honom att fira sina prestationer. En Smartphone är en gadget som några pojkar kan njuta av att ha.

Semester

Fira prestationer av en hårt arbetande 8th grade pojke genom att ta honom på semester. Han kan vara för ung att semester med sina vänner så att du kan planera en semester med familjen till en lyxig plats, till exempel stranden. Eller göra planer för pojken att ha en semester med sina vänner till en närliggande plats, till exempel en park några städer över från dig. Du kan också starta ett sparkonto för eleven att ta en semester efter gymnasiet till Europa.