mynewspapers.net

Vad är det bästa sättet att lära barn att knyta sina skor?

Vad är det bästa sättet att lära barn att knyta sina skor?


Lära unga barn att knyta sina skor är inte alltid lätt, eftersom samordningen som krävs att knyta skor korrekt. Det är viktigt att ta ett enklare förhållningssätt till sko kopplingsförbehåll som gör det roligt för barn att träna och lära sig så att de inte kommer att bli frustrerad och ge upp att lära alldeles. För bästa resultat, bryta ner processen att knyta skor i enkla steg och lära barnen en minnesvärd låt eller en berättelse som implementerar dessa steg.

Instruktioner

• Skapa en rolig praktiken sko där ditt barn kan lära sig att knyta sina skor. Gör detta genom att ta en gammal sko, målning eller dekorera den med roliga mönster, och lägga till en ljusa Skosnöre. Genom att göra ett spel av sko kopplingsförbehåll, kommer att barn vara mer benägna att praxis.

• Skilja mellan de två sidorna av Skosnöre om ditt barn har svårt att komma ihåg vilken sida är hans rätt och som är hans vänstra. Gör genom att färga en sida av varje Skosnöre med en markör. Du kan också få två skosnören av olika färger, skär dem i halvor och knyta dem tillsammans i mitten för att skapa en mångfärgad Skosnöre. När spetsad genom skon, kommer att varje ände vara en annan färg.

• Håll en spets i varje hand och korsa en spets framför den andra att skapa en X. dra översta spets ner och under botten spetsar och dra skosnören snäva.

• Skapa bunny öron med skosnören genom att skapa en loop med var och en av Skosnöre ändarna.

• Cross en bunny öron framför den andra att göra ett X. När du gör detta, se till att spetsar som drogs över och under för att skapa den ursprungliga överhandsknop är framme. Detta är också spetsar på motsatt sida. Därför, om den vänstra spets drogs upp och över för att skapa en överhandsknop, rätt "bunny ear" bör placeras framför.

• Slinga en bunny öron runt den andra. Du kanske vill göra en av bunny öron till en trädstam ögonblickligt och låta kaninen "kör runt trädet".

• Infoga bunny örat i hålet. Linje med kaninen och träd metaforen, berätta ditt barn, "Nu kaninen ser en hund och hoppar in i hålet"

• Dra skosnören snäva till slut knyta skon.