mynewspapers.net

Vad är den bästa färg färgen för en ytterdörr?

Vad är den bästa färg färgen för en ytterdörr?


Att välja accent färger på utsidan av ett hem--såsom färg att måla ytterdörren--kan vara ett roligt projekt. Paint färger, dock påverka det totala värdet av ett hem, så det är viktigt att välja en lämplig färg.

Ansluta sig till kontrakt

Den bästa färgen för ytterdörren är alltid en som inte landar husägare i varmt vatten. Grannskapet bostadsrättsföreningar har ofta begränsningar på utomhus färg färger. Historiska bostäder, liksom, kommit ofta med dessa begränsningar. Innan du plocka ut en färg, begränsa de val baserat på vad bostäder avtalet tillåter.

Brown kan vara bäst

Ett ljus till medium brun kan vara det bästa valet för ytterdörren. Dämpade nyanser är de mest populära exteriör färgerna--som vit och grå--brun passar rätt in i dessa färger. Brunt är också mer motståndskraftiga än de flesta färgerna till ultraviolett blekning och skador och bruna ger utmärkt täckning.

Ljusare val

Om bruna nyanser helt enkelt inte fungerar, är ytterdörren faktiskt en av de bästa platserna för ljusare accent färger, som bör vara begränsad till ytterdörren och fönsterluckor, enligt webbplatsen Majon International. En varm röd eller glada blå sätter de in hemmet på gott humör, enligt företaget.