mynewspapers.net

Vad är bra typer av alkohol för att få till en fest?

Vad är bra typer av alkohol för att få till en fest?


Varje värd uppskattar en gäst som ger en gåva av alkohol till en part (åtminstone om denna part servering av alkohol). Typ av alkohol du tar beror på vilken typ av fest, din relation till värden, och om du avser alkoholen som en värds gåva eller för direkt konsumtion. Om du avser den alkohol som du tar med till serveras på festen, be värden förväg vilken typ av alkohol bästa passar hans behov.

Rensa alkohol

Tydlig alkohol, som gin eller vodka, kan vara ett bra val för parterna, som det är extremt mångsidig. Du kan köpa tydlig alkohol i olika prisklasser, från fynd till extremt hög kvalitet. Det är en bra idé att ta en mängd olika blandare om du väljer att köpa tydlig alkohol, särskilt om du tänker att konsumeras på festen. Tonic fungerar bra för att blanda med gin, medan juice fungerar bättre för vodka. Allt från tranbär till orange juice fungerar bra för den senare, som är en av de mest mångsidiga alkoholerna.

Mörka alkohol

Mörka alkoholer, till exempel whiskey, fungerar bättre för mindre frågor som middagsbjudningar. Denna typ av alkohol är bättre savoured som en drink efter middagen, och ju högre kvalitet, desto bättre. Be din lokala off-licens att rekommendera en högkvalitativ scotch, som Glenfidditch, för en särskilt speciell gåva. Andra mörka alkoholer, som Rom (som kan köpas i en ljus form också), kan arbeta för större och rowdier parter. be din värdinna innan du anländer vad hon vill du få.

Vin och öl

Perenn favoriter, vin och öl fungerar bra i nästan alla sammanhang. Vin är bättre för middagsbjudningar, inflyttningspresent parter, och i varje fall där du vill presentera en mer personlig present. En flaska i prisklass 6 £-£13 är oftast lämpligt, även om du kan, naturligtvis, tillbringa upp till flera hundra (eller ens tusen) dollar för ett väldigt speciella flaska. Öl, i allmänhet är mindre elegant men mer festlig och kan vara ett välkommet tillskott på en större fest, särskilt mot slutet av kvällen när leveranser kan köras ut. Gårdsbryggeriet eller utländsk öl kan vara ett bra val för värdens gåvor, speciellt om du vet att din värd smak är mer i linje med öl än med vin.