mynewspapers.net

Vad är bra teman för en tonårig flicka sovrum?

Vad är bra teman för en tonårig flicka sovrum?


En tonåring flicka sovrum bör återspegla hennes intressen och smaker. Teman kan baseras på en favorit film, musik, sport eller hobbies eller kan avspegla en viss inredning stil, som land, art deco- eller viktorianska. Färg kan också fungera som en ytterligare tema eller inspirationskälla för en tonåring tjej utrymme. Att välja ett tema kommer att ge rummet ett sammanhållet utseende och förenkla möbler och tillbehör val, även om inrättandet av en kontaktpunkt för utrymme och arbetar runt om det kan ge fantastiska resultat.

Färg-baserade teman

Din tonåring kan ha en favorit färg som hon vill införliva i sina rum inredning. Färgen kan vara en utsmyckning tema i sig och en bra hoppa från punkt för rum. Sängen är förmodligen det största objektet i någon tonåring rum och kan bli en samlingspunkt när dekorerad med en målad sänggavel, en iögonfallande täcke eller duntäcke. En fet färg på en vägg, i kombination med samordnad pasteller på andra, ger rummet liv utan att offra optiken av rymd.

Intresse-tema rum

Anser din tonåring hobbies och intressen när du sitter med henne att brainstorma inredningsidéer. Om dans är hennes passion, införliva det i rummet med en dance-tema tröstare eller affischer, en väggmålning eller temabaserade tapet eller gränser. Hänga gamla rekord täcker eller vinylskivor på väggen att inspirera en tonåring som är in i musiken. Den ridning entusiasten kan uppskatta en sovrum vägg med krokar att hänga tack på eller en stol hederliga från en gammal sadel.

Decor stilar

En äldre tonåring kan uppskatta den atmosfär som ger en viss inredning stil. Till exempel kan ett land-tema rum ge en tonårig flicka med en mysig tillflyktsort; möbler och tillbehör finns i överflöd för att uppnå det önskade utseendet. Art deco - eller viktoriansk-tema rum kan innebära en resa till din lokala loppis eller används möbelaffär för en signatur som kan ge en brännpunkt. En "Great Gatsby"-stil radio eller en himmelssäng kan vara bara en utgångspunkt som du behöver.

Överväganden

Engagera din tonårig flicka och möjligen en eller två av hennes vänner i planeringsprocessen. Om du betala räkningen, upprätta vetorätt och budget gränser för att undvika förälder-teen konflikten på vägen. Lyssna på din tonåring och kom ihåg att hon är den som kommer att med i rummet. Alltför snart hon kommer att vara avstängd till högskola eller leva på egen hand och du kan sedan redesign på rummet för att återspegla din egen smak.